ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014: Με παραγωγούς και πωλητές λαϊκών αγορών συναντήθηκε η Πατουλίδου

Εκλογές 2014: Με παραγωγούς και πωλητές λαϊκών αγορών συναντήθηκε η Πατουλίδου

Με παραγωγούς και πωλητές στη λαϊκή αγορά στο Πλαγιάρι είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για τα ζητήματα που τους αφορούν η υπ. Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου κατά τη χτεσινή επίσκεψή της στην περιοχή.

Η Βούλα Πατουλίδου, η οποία συνοδευόταν από υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους της «Αλληλεγγύης» και συνεργάτες της, έγινε δεκτή με ευχές για την εκλογή της στις επόμενες εκλογές και επισήμανε γι΄ άλλη μια φορά πως «η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι και θα συνεχίσει είναι και την επόμενη περίοδο συμπαραστάτης στον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι παραγωγοί και οι έμποροι των λαϊκών αγορών».

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το ΚΑΠΗ Πλαγιαρίου, εμπορικά καταστήματα της περιοχής και συζήτησε με κατοίκους για τα θέματα που τους απασχολούν. Η Βούλα Πατουλίδου, ακολούθως, επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά της 25ης Μαρτίου, στο ύψος της περιοχής Βούλγαρη, στη Θεσσαλονίκη, επαναλαμβάνοντας τις θέσεις της «Αλληλεγγύης», αναφορικά με τα ζητήματα του κλάδου, ενώ μετά περπάτησε σε γειτονιές και καφέ της περιοχής.

Επίσης, χτες, η Χρυσή μας Ολυμπιονίκης και υποψήφια της «Αλληλεγγύης» επισκέφτηκε το Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης, όπου συνοδευόμενη από υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους του αυτοδιοικητικού συνδυασμού, παρέστη στη γιορτή Πρωταθλήματος και ανόδου στην Α1 της ομάδας «Κεραυνός Αγγελοχωρίου», καθώς και στην απονομή μεταλλίων στην ομάδα του «Κεραυνού». «Θερμά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες, εύχομαι να συνεχίσετε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε και να ανταμειφθούν οι προσπάθειές σας. Τα ερασιτεχνικά σωματεία αποτελεί το πιο ζωντανό κύτταρο του αθλητισμού και βούλησή μας είναι να συνεχίζουμε να τα στηρίζουμε και τα επόμενα πέντε χρόνια», ανέφερε κατά το χαιρετισμό της η Βούλα Πατουλίδου.