ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικές εκλογές 2014: Περιοδεία Σακελλαρίδη σε δικαστήρια και δημαρχείο

Δημοτικές εκλογές 2014: Περιοδεία Σακελλαρίδη σε δικαστήρια και δημαρχείο

Περιοδεία με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνη επί θεμάτων Δικαιοσύνης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αντιπροσωπεία του κόμματος και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της «Ανοιχτής Πόλης», πραγματοποίησε στους χώρους των δικαστηρίων της Ευελπίδων, αλλά και στο κεντρικό κτίριο του δημαρχείου Αθηνών στην πλατεία Κοτζιά, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Εκεί, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και εργαζομένους, ενώ ενημερώθηκε για τη διαδικασία των εκλογών από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικείου Αθηνών, κ. Φάκου και την προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Αθηνών, κ. Τσάμη, οι οποίες δίνουν «μάχη», όπως δήλωσε, για την ομαλή διεξαγωγή τους, με ελάχιστους πόρους και προσωπικό, εξαιτίας της μείωσης των δαπανών από πλευράς του κράτους.

Οι δυο προϊστάμενες ευχαρίστησαν το κλιμάκιο, λέγοντας πως είναι οι μόνοι από τις παρατάξεις που τους επισκέφθηκαν και ενδιαφέρθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο όγκος εργασίας, ιδιαίτερα στο ληξιαρχείο και στο δημοτολόγιο, λόγω έλλειψης προσωπικού, είναι τεράστιος για τους δημοτικούς υπαλλήλους και η κούραση μεγάλη, τόνισε ο κ. Σακελλαρίδης μετά από συζητήσεις που είχε μαζί τους, αλλά και με δημότες που βρίσκονταν στα γραφεία του δήμου για να εξυπηρετηθούν. Ο κ. Σακελλαρίδης συνομίλησε επίσης με τον Συμπαραστάτη του Δημότη.

Το βράδυ, o κ. Σακελλαρίδης θα μιλήσει σε προεκλογική πολιτική συγκέντρωση της Ανοιχτής Πόλης στο παρκάκι της οδού Φραντζή, στο Νέο Κόσμο.

Διαβάστε ακόμα:

Δημοτικές εκλογές 2014 - Το προεκλογικό σποτ του Γ. Σακελλαρίδη (vid)