ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιφερεικές εκλογές 2014 - Π. Τατούλης: Το έργο του εγγύηση για το μέλλον

Περιφερεικές εκλογές 2014 - Π. Τατούλης: Το έργο του εγγύηση για το μέλλον

Μήνυμα νίκης για τη μάχη της 18 Μαΐου έστειλε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, από την ομιλία του στην Αργολίδα.

Ο νυν περιφερειάρχης ετοιμάζεται να ζητήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών της Πελοποννήσου για δεύτερη τετραετία με τον συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» και με το τρίπτυχο Εμπειρία, Ανανέωση και Αποφασιστικότητα για Δημιουργία.

Ο κ. Τατούλης «κατεβαίνει» στις εκλογές με ένα συνδυασμό που απαρτίζεται από 83 καταξιωμένα πρόσωπα έτοιμα να αναλάβουν με υπευθυνότητα την διαχείριση της Περιφέρειας και εγγύηση για το αύριο το μέχρι τώρα έργο του. Μήνυμα και κεντρικός στόχος είναι «Να μείνουν τα παιδιά στον τόπο τους»!.

Ο στόχος σύμφωνα με τον κ. Τατούλη είναι ξεκάθαρος: «Συνεχίζουμε μπροστά ή επιστρέφουμε για πάντα πίσω; Συνεχίζουμε ευρωπαϊκά ή μπαίνουμε σε εξωευρωπαϊκές μοναχικές περιπέτειες; Συνεχίζουμε να δημιουργούμε μια ισχυρή τοπική οικονομία που θα επιτρέψει στους νέους μας να μείνουν στον τόπο τους ή επανερχόμαστε στην πολιτική των αστοχιών, των αποσπασματικών ενεργειών και του μηδενικού αποτελέσματος;». Αυτό ακριβώς ανέφερε στην ομιλία του από την Αργολίδα πριν δύο ημέρες.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όλες οι πολιτικές εκτιμήσεις από την συλλογή μιας σειράς δημοσκοπικών στοιχείων αλλά και από τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών , συγκλίνουν στο γεγονός ότι η «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη είναι σταθερά και μακράν πρώτη, με ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό.

Το διακύβευμα για τον νυν Περιφερειάρχη είναι η «επιλογή ανάμεσα σε εκείνους που εγγυούνται τις καλύτερες μέρες που έρχονται. Και εκείνους που απλά συνεχίζουν ξεδιάντροπα και θολά να υπόσχονται».

Οι επόμενες ομιλίες του κ. Τατούλη είναι:

Στις 14/5 στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου «Βασίλης Ρώτας», στη Κόρινθο

Στις 15/5 στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας «Πανταζοπούλειος Λαϊκή Σχολή», στη Καλαμάτα

Στις 16/6 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης (κλειστό γυμναστήριο), στη Τρίπολη

Όλες οι ομιλίες ξεκινούν στις 7 μ.μ.

Διαβάστε επίσης:

Τατούλης: Το κρίσιμο είναι η ικανότητα και το σχέδιο του Περιφερειάρχη

Τατούλης: Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται