ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιοδεία Καρατζαφέρη στη Λάρισα

Περιοδεία Καρατζαφέρη στη Λάρισα

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη την Λάρισα, όπου είχε σειρά επαφών με τοπικούς παράγοντες.

Ο κ. Καρατζαφέρης, μιλώντας σε δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις πολιτικές διεργασίες που θα ακολουθήσουν την επομένη των ευρωεκλογών, όπου τα κόμματα της συγκυβέρνησης, αναμένεται να συντριβούν.

«Απαιτείται να ξεκινήσει άμεσα ένας σοβαρός και σε βάθος διάλογος για την ανασυγκρότηση της Αστικής Δημοκρατίας, προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο να μας κυβερνήσουν τα παιδιά του Στάλιν, ή του Χίτλερ» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο διακύβευμα των επικείμενων ευρωεκλογών.

«Πρέπει ο ελληνικός λαός να ενημερωθεί για τις αλλαγές που θα ισχύσουν από την νέα Ευρωβουλή» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης.

«Η Ευρωβουλή, με τη νέα σύνθεσή της αποκτά αυξημένες αρμοδιότητες και παύει να αποτελεί “παρακολούθημα” της Επιτροπής. Το 80% των αποφάσεων, θα λαμβάνεται πλέον στην Ευρωβουλή. Γι αυτό, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο ποιους θα αναθέσουμε την εκπροσώπησή μας. Μπορεί βέβαια η κατάσταση στις Βρυξέλλες να είναι για τα πανηγύρια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει εμείς να στείλουμε τραγουδιστές, ποδοσφαιριστές, κλπ.» κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.

Ιδιαίτερα τόνισε τέλος, το γεγονός ότι είναι ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που κατέρχεται υποψήφιος για την Ευρωβουλή και επανέλαβε χαρακτηριστικά: «Και ο Πρόεδρος χρειάζεται σταυρό…» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης, στηλιτεύοντας τα κόλπα και τα τερτίπια της κυβέρνησης δια του Υπουργού Εσωτερικών κ. Γ. Μιχελάκη.

Το απόγευμα, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ συναντήθηκε με στελέχη και φίλους του κόμματος, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Λάρισας.