ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικές εκλογές: Στις 20:30 η προεκλογική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Μεταμόρφωσης

Δημοτικές εκλογές: Στις 20:30 η προεκλογική ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Μεταμόρφωσης

Στις 8.30 το βράδυ, στο Δημαρχείο Μεταμόρφωσης, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Μιχάλη Χαρίση.

Όπως λέει ο κ. Χαρίσης, «λίγο πριν τις κρίσιμες Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές του 2014, η χώρα συνεχίζει να βιώνει μια πρωτοφανή κοινωνική-οικονομική κρίση, οι πολίτες ζουν μια καταβαράθρωση του βιοτικού τους επιπέδου και η αποσύνθεση του πολιτικού συστήματος, παρά τα δείγματα σχετικής σταθερότητας, βρίσκεται σε εξέλιξη».

«Η Αυτοδιοίκηση δε μένει αλώβητη. Δεν θα μπορούσε άλλωστε αφού βρίσκεται κυριολεκτικά ανάμεσα σε συμπληγάδες πέτρες. Από την μία έχει να κάνει με μια Κυβέρνηση που στο μόνο που έχει διακριθεί είναι οι οριζόντιες λογικές στην προσπάθεια της να εφαρμόσει τις Μνημονιακές Πολιτικές, αλλά και μια δέσμη καταδικασμένων πρακτικών, λογικών και συμπεριφορών του κόσμου της Αυτοδιοίκησης», δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και υποψήφιος δήμαρχος Μεταμόρφωσης Μιχάλης Χαρίσης παρουσιάζοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διοίκησης και διαχείρισης του δήμου.

Διαβάστε επίσης:
Μιχάλης Χαρίσης: Οι θέσεις του υποψήφιου δημάρχου Μεταμόρφωσης