ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014: Χωρίς καμία κομματική στήριξη η υποψηφιότητα του Θ. Γιαννόπουλου

Εκλογές 2014: Χωρίς καμία κομματική στήριξη η υποψηφιότητα του Θ. Γιαννόπουλου

«Πυρά» εναντίον του έτερου υποψηφίου για την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη εξαπέλυσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμφωνία για τη Στερεά» Θανάσης Γιαννόπουλος, τονίζοντας ότι «το αστείο της ανεξάρτητης υποψηφιότητας τράβηξε πολύ».

Αναλυτικά η δήλωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού του κ. Γιαννόπουλου:

«Η δημοσίευση σε συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο (http://www.iefimerida.gr) μας ενημερώνει, πως ο Κώστας Μπακογιάννης υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας δεν επιζήτησε χρίσμα. Το γεγονός αυτό καθ' αυτό είναι ανακριβές. Τον κ.Κώστα Μπακογιάννη τον υποστηρίζει επίσημα η Νέα Δημοκρατία.

Ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς επιβεβαίωσε αυτοπροσώπως πως στηρίζει Μπακογιάννη. Επισκέφθηκε τη Λαμία, Δευτέρα 12 Μαϊου (παραμονή της Τρίτης και 13) και ζήτησε από τους εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξουν τον Κώστα Μπακογιάννη. Αν δεν επιζητούσε ο κ.Κώστας Μπακογιάννης την υποστήριξη, γιατί έβαλε έναν πρωθυπουργό σε ταλαιπωρία; Τον υποχρέωσε να σταθμεύσει στη Λαμία και να διαλαλήσει τη στήριξή του σε αυτόν;

Οι ανεξάρτητοι και οι αυτόνομοι, που θέλουν να εκφράζονται με λευκό χρώμα στον πίνακα της εταιρείας Singular Logic την ημέρα της ανακοίνωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων, δεν έχουν κομματική στήριξη. Δεν έχουν αστερισμούς Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας που τους στηρίζουν και τους προβάλλουν. Ο Κώστας Μπακογιάννης αντιμετωπίσθηκε από τα Μ.Μ.Ε. προνομιακά, όπως κανένας άλλος υποψήφιος Περιφερειάρχης στις άλλες δώδεκα Περιφέρειες. Επειδή το αστείο της ανεξάρτητης υποψηφιότητας κράτησε πολύ, απαιτείται να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Ο ανεξάρτητος και αυτόνομος υποψήφιος, ο οποίος δεν έχει καμία κομματική στήριξη και του οποίου η νίκη στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας επιβάλλεται να εκφραστεί με λευκό χρώμα είναι ο Θανάσης Γιαννόπουλος».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2014: Σε Βοιωτία και Φθιώτιδα ο Θανάσης Γιαννόπουλος