ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικές εκλογές 2014-Σπηλιωτόπουλος: Παραιτήθηκα για να είμαι ελεύθερος

Δημοτικές εκλογές 2014-Σπηλιωτόπουλος: Παραιτήθηκα για να είμαι ελεύθερος

Την πρόθεσή του να λειτουργήσει ελεύθερα ως Δήμαρχος Αθηναίων και να αγκαλιάσει τον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα εφόσον δώσουν λύση στα προβλήματα της πολύς, εξέφρασε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Μιλώντας στον realfm 97,8 ξεκαθάρισε πως παραιτήθηκε από βουλευτής με δική του πρωτοβουλία για να μην έχει δεσμεύσεις και να λειτουργεί ελεύθερα.

«Εγώ παραιτήθηκα με δική μου πρωτοβουλία, χωρίς να μου το ζητήσει κανείς, σε αντίθεση με άλλους υποψηφίους που έχουν μείνει στη βουλευτική τους ασυλία, για ένα λόγο: όχι μόνο για να δείξω ότι θέλω να αφοσιωθώ, να αφιερωθώ στη μάχη της Αθήνας αλλά κυρίως γιατί ήθελα να κόψω οποιαδήποτε εξάρτηση από το παρελθόν, το οποίο το έχω, το σέβομαι, το τιμώ αλλά θέλω να είμαι ελεύθερος» τόνισε και πρόσθεσε: «Να συγκρουστώ για την Αθήνα αν χρειαστεί με τον κ. Τσίπρα, να συγκρουστώ όμως και με τον κ. Σαμαρά. Να αγκαλιάσω αν χρειαστεί τον κ. Σαμαρά, αλλά να μπορώ να αγκαλιάσω και τον κ. Τσίπρα εάν τα συμφέροντα της Αθήνας με οδηγήσουν εκεί».

Στη συνέχεια ο κ. Σπηλιωτόπουλος εξήγησε «Γι’ αυτό είπα από την αρχή ότι δεν υπάρχουν προβλήματα όπως κάποιοι υπονοούν ακροδεξιά, κεντρώα και αριστερά. Υπάρχουν προβλήματα κοινά για όλους τους δημότες».

Διαβάστε επίσης:

Δημοτικές εκλογές 2014: Μαρινάκης: Το λιμάνι δεν πωλείται