ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές 2014: Μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα

Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές 2014: Μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα

Το newsbomb.gr θα δημοσιεύσει με ακρίβεια, εγκυρότητα και συνέπεια τα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών.

Η εκλογική διαδικασία για τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2014 άρχισε και το newsbomb.gr ρίχνεται στη μάχη της ενημέρωσης.

Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, οι ρεπόρτερ και οι ανταποκριτές του newsbomb.gr με συνεχή ρεπορτάζ από εκλογικά κέντρα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας θα σας δίνουν πλήρη εικόνα για τις τάσεις και τη συμπεριφορά των ψηφοφόρων, θα σας μεταδίδουν τις δηλώσεις των υποψηφίων και όλα τα νέα για την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.

Στις 19:00 το newsbomb.gr θα μεταδώσει άμεσα τα exit polls για τους μεγάλους δήμους και περιφέρειες της χώρας.

Αμέσως μετά, η συντακτική ομάδα, οι ανταποκριτές και το επαρχιακό δίκτυο του newsbomb.gr θα σας δώσουν πλήρη εικόνα για τα παρασκήνια, τις πρώτες αντιδράσεις των υποψηφίων και τις ζυμώσεις εν όψει του β' γύρου των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών.

Την ίδια ώρα, όλα τα αποτελέσματα για τις Δημοτικές και τις Περιφερειακές εκλογές θα είναι στην οθόνη σας, λεπτό προς λεπτό, μέσα από την πρωτοποριακή εφαρμογή του newsbomb.gr.

Αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε με πλήρη ανάλυση και πρωτοποριακό τρόπο παρουσίασης, αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλογών, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Πάρτε μια πρώτη γεύση πατώντας ΕΔΩ.

Ο μαραθώνιος της ενημέρωσης θα συνεχιστεί καθόλη τη διάρκεια της νύχτας και τη Δευτέρα με συνεχή ροή των αποτελεσμάτων από όλη την Ελλάδα.

Εμπιστευτείτε για μία ακόμα φορά το newsbomb.gr, όπως και στις προηγούμενες εκλογές, τότε που επιβραβεύσατε την ταχύτητα, την εγκυρότητα, την αποκαλυπτικότητα και τη μαχητικότητα του κορυφαίου ενημερωτικού portal στην Ελλάδα, φέρνοντάς το στην πρώτη θέση της επισκεψιμότητας.

Newsbomb.gr, για να γνωρίζεις αμέσως ό,τι σκάει - και στις εκλογές.