ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικές εκλογές 2014: Στο συνδυασμό του Ν. Κακλαμάνη ο Φ. Ιγνατίου

Δημοτικές εκλογές 2014: Στο συνδυασμό του Ν. Κακλαμάνη ο Φ. Ιγνατίου

Στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων στην πλατεία Μοναστηριακίου την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα, θα δώσει το «παρών», ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος δημοσιογράφος κ. Φώτης Ιγνατίου.

Ο κ. Ιγνατίου έθεσε υποψηφιότητα πρώτη φορά το 2007 και ο τότε Δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης, τον τίμησε, τοποθετώντας τον επικεφαλής του Πολυχώρου Τεχνόπολις, ένα δύσκολο αλλά και εξαιρετικά ενδιαφέρον εγχείρημα, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Έχοντας μία διαδρομή 24 και πλέον ετών στα δημοσιογραφικά δρώμενα, ο Φώτης Ιγνατίου βρέθηκε στην τοπική πολιτική σκηνή, εξαιτίας του θαυμασμού του στο πρόσωπο του Νικήτα Κακλαμάνη, όπως αναφέρει, ένα πρόσωπο, που έχει συνδέσει το όνομά του με την Αθήνα και με μία σειρά σημαντικών έργων, σύμφωνα με τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο.

Μεταξύ αυτών, το πάρκο στη Ριζάρη, το πάρκο στους Αμπελόκηπους (ΚΑΠΑΨ), το πάρκο στον Προμπονά, το κοινωνικό έργο για τους εκατοντάδες άπορους συμπολίτες μας (κοινωνικό φαρμακείο, συσσίτια, κοινωνικό παντοπωλείο). Και ταυτόχρονα, 5.000 πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη την Αθήνα, σε όλες τις πλατείες και πεζόδρομους, στην Τεχνόπολη, στο Αττικό άλσος, 500 καινούργια αυτοκίνητα για την καθαριότητα και την υπηρεσία πρασίνου και 12.500 νέα δένδρα που φυτεύτηκαν.

Στη συγκέντρωση της Παρασκευής, όπως τονίζει ο κ. Ιγνατίου, ο Νικήτας Κακλαμάνης θα μιλήσει για την ανάγκη να έχουν οι Αθηναίοι «Μία Καθαρή και Φωτισμένη Αθήνα, για Πράσινο στην πόλη μας, για δρόμους χωρίς λακκούβες, πεζοδρόμια που να μην είναι σπασμένα και συγχρόνως μια Αθήνα πρωτεύουσα της Ευρώπης. Με αεροδρόμιο στο Τατόι ή την Ελευσίνα χωρίς «σπατόσημο», πεζοδρόμηση της οδού Αθηνάς και τζαμί στην περιοχή του Σχιστού σε συγκεκριμένο χώρο».