ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2014: Υποψήφιος με την Κοινωνία Αξιών ο Π. Παπαβασιλείου

Ευρωεκλογές 2014: Υποψήφιος με την Κοινωνία Αξιών ο Π. Παπαβασιλείου

Με την Κοινωνία Αξιών κατέρχεται στις ευρωεκλογές ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός κάτοχος ΜΒΑ κ. Πρόδρομος (Μάκης) Παπαβασιλείου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές, «για πολλά χρόνια εμπιστευθήκαμε την κοινή τύχη μας σε ανίκανους γιατί θεωρούσαμε την ενασχόληση με την πολιτική υποδεέστερο έργο, υπεραπασχολημένοι με το κυνήγι της καριέρας. Ήταν λάθος μας. Αναγνωρίζοντας το προσωπικό μου μερίδιο σε αυτό, αλλάζω στάση». Και συνεχίζει:

«Επιθυμώ να συμμετέχω στα κοινά και να προσφέρω στην κοινωνία μας ως ενεργός και υπεύθυνος πολίτης. Επιθυμώ να διαδώσω αξίες όπως ειλικρίνεια, εντιμότητα, ήθος, δικαιοσύνη, αξιοσύνη, αλληλεγγύη, σεβασμό, εμπιστοσύνη για να χτίσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει. Γι αυτό το λόγο έχω ενταχθεί στο κόμμα 'κοινωνία αξιών' και βάζω υποψηφιότητα για Ευρωβουλευτής. Ζητώ την ενεργό υποστήριξη σας με την ψήφο σας αλλά και τη δική σας συμμετοχή στα κοινά όπως ο καθένας σας μπορεί».

Ο κ. Πρόδρομος Παπαβασιλείου είναι σύμβουλος οργάνωσης και ανάπτυξης επιχειρήσεων και ανθρώπινου δυναμικού, εκπαιδευτής στελεχών του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα σε θέματα ηγεσίας, καινοτομίας, ομαδικότητας και αποτελεσματικής συνεργασίας. Είναι συνιδρυτής και μέλος των εθελοντικών οργανώσεων The Rebounders για την καταπολέμηση της ανεργίας και ΦΑΟΣ για την πρόληψη των ατυχημάτων στα σχολεία.

Ο κ. Παπαβασιλείου παραθέτει ένα απόσπασμα από το βιβλίο «Το γράμμα της ελπίδας» του καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, συγγραφέα και προέδρου της Κοινωνίας Αξιών Δημήτρη Μπουραντά:

Μπορούμε να καταστρέψουμε τη ρίζα του κακού
Μπορούμε αρκεί να κάνουμε τις σωστές επιλογές,...
Μπορούμε να πετύχουμε την αναγέννηση..
Και να χτίσουμε μια πατρίδα που μας αξίζει, ανθρώπινη ισχυρή και πρωτοπόρα.