ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις: Θα ψηφίσω Σγουρό με τα δύο χέρια (vid)

Άδωνις: Θα ψηφίσω Σγουρό με τα δύο χέρια (vid)

Βιάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει πολιτικό συμπέρασμα, υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης, καλούμενος να σχολιάσει τα exit polls για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.


Ο υπουργός Υγείας, μπροστά στη διαφαινόμενη άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, στην τηλεόραση του Ant1, για τα ποσοστά που συγκεντρώνουν οι υποψήφιοι που προέρχονται από τα κόμματα της συγκυβέρνησης και ιδιαίτερα της Νέας Δημοκρατίας.

Γι' αυτό, υποστήριξε αρχικά ότι επικράτησε το «αυτοδιοικητικό κριτήριο» στην ψήφο του κόσμου, αναφερόμενος στο Δήμο Αθηναίων και στην Περιφέρεια Αττικής, όπου οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας δεν φαίνεται να περνούν στο δεύτερο γύρο με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Στη συνέχεια, όμως, άθροισε τα ποσοστά Σγουρού και Κουμουτσάκου, ανεβάζοντας το «σκορ της συγκυβέρνησης» -όπως χαρακτηριστικά είπε- στο 38% έναντι 31% της κ. Δούρου.

Στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι τα «μαθηματικά δεν βγαίνουν» για να δικαιολογήσουν το μήνυμα ανατροπής που διαβλέπει η αξιωματική αντιπολίτευση, ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για «Βατερλό» του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο και χαμηλά ποσοστά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

«Για ποια πολιτική ανατροπή μιλάμε; Το πραγματικό πολιτικό συμπέρασμα θα βγει στις ευρωεκλογές» τόνισε και δεν παρέλειψε να θέσει ξανά το εκβιαστικό δίλημμα, ότι αν ο λαός θέλει να έχουμε κυβέρνηση, «θα πρέπει να έχουμε ξεκάθαρο αποτέλεσμα υπέρ ημών».

Επίσης, πληροφόρησε το κοινό ότι στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών στην Αττική, θα ψηφίσει με Σγουρό και με τα δύο χέρια.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

EXIT POLL: Πανωλεθρία για τις επιλογές της ΝΔ