ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικές εκλογές 2014: Διάψευση επεισοδίου Μιχαλολιάκου – Μαρινάκη

Δημοτικές εκλογές 2014: Διάψευση επεισοδίου Μιχαλολιάκου – Μαρινάκη

Να διαψεύσουν τα περί φραστικού επεισοδίου μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» Βαγγέλη Μαρινάκη και του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου σε εκλογικό τμήμα της Καστέλλας νωρίτερα σήμερα το απόγευμα, έσπευσαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» που.

Στο εν λόγω τμήμα δημιουργήθηκε στην ένταση μεταξύ οπαδών του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Μώραλη και υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου με στελέχη τοπυ τελευταίου συνδυασμού «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» που ήταν παρόντα να θεωρούν λήξαν τόνισαν στο ΑΠΕ- ΜΠΕ δεν υπήρξε καμία φραστική αντιπαράθεση μεταξύ των κυρίων Μιχαλολιάκου και Μαρινάκη και αντίθετα υποστηρίζουν πως η συζήτηση των δύο ανδρών έγινε σε πολιτισμένο κλίμα, και σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκε από όλους που παραβρίσκονταν στο σημείο να επικρατήσει ηρεμία.

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του κυρίου Μιχαλολιάκου ανέφεραν στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ότι το επεισόδιο σημειώθηκε όταν κάποιοι οπαδοί του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» φώναζαν συνθήματα υπέρ του Ι. Μώραλη και τους ζητήθηκε να σταματήσουν, καθώς η εκλογική διαδικασία ήταν σε εξέλιξη. Πρόσθεσαν δε ότι όταν έφθασε ο δήμαρχος Πειραιά στο σημείο, επιτέθηκαν φραστικά εναντίον του και τα πνεύματα ηρέμησαν με την άφιξη του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Στο σημείο, για προληπτικούς λόγους, έφθασε η αστυνομία αλλά δεν χρειάστηκε η συνδρομή της και το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν.

Διαβάστε επίσης:

Μιχαλολιάκος: Θα δώσουμε αγώνα μέχρι τέλους