ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014: Σαμαράς: «Να μην χαθεί η σταθερότητα» (vid)

Εκλογές 2014: Σαμαράς: «Να μην χαθεί η σταθερότητα» (vid)

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγω για θετικά αποτελέσματα ενώ επισήμανε ότι είναι στο χέρι των Ελλήνων αν η χώρα θα πάει μπροστά ή θα ξανακυλήσει πίσω.

O κ. Σαμαράς σε δηλώσεις του έκανε μια πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος τονίζοντας ότι για το κόμμα του υπήρξαν πολύ θετικά όπως είπε και αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα.

Ωστόσο όπως είπε δεν θέλει να σταθεί ούτε σε αυτό, ούτε όμως και στο γεγονός ότι κάποιοι επέλεξαν να ψηφίσουν διαφορετικά. «Κάθε κάλπη έχει τη δική της σημασία και ασφαλώς ξεχωριστή σημασία έχουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές» είπε ο κ. Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στον δεύτερο γύρο αλλά και στις ευρωεκλογές και για άλλη μια φορά έθεσε το δίλημμα της σταθερότητας της χώρας λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Την προσεχή Κυριακή ολοκληρώνεται η διαδικασία των αυτοδιοικητικών εκλογών έχουμε ταυτόχρονα τη μάχη των ευρωεκλογών μια μάχη που η Ελλάδα πρέπει να δείξει ότι έχει τη σταθερότητα που της αξίζει και έχει κερδίσει με τις θυσίες του ελληνικού λαού. Είναι στο χέρι των Ελλήνων είτε να συμβάλλουν ώστε να υπάρχει η βεβαιότητα για τον ελληνικό λαό ότι θα πάει μπροστά με σταθερά βήματα, είτε να αφήσουν τη χώρα να ξανακυλήσει προς τα πίσω».

Διαβάστε επίσης:

Αποτελέσματα Εκλογών 2014: Άγρια κόντρα Μιχαλολιάκου - Μώραλη στον Πειραιά

Εκλογές 2014: Αυτές είναι οι τελικές εκτιμήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών