ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιφερειακές εκλογές 2014 - Ιωαννίδης: Σήμερα ο κόσμος ψήφισε τιμωρητικά

Περιφερειακές εκλογές 2014 - Ιωαννίδης: Σήμερα ο κόσμος ψήφισε τιμωρητικά

Την εκτίμηση ότι στον πρώτο γύρο οι πολίτες ψήφισαν τιμωρητικά κι αυτό αδίκησε την παράταξη του, ενώ στον δεύτερο θα ψηφίσουν τον καταλληλότερο περιφερειάρχη, εξέφρασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.

«Σήμερα ο κόσμος ψήφισε τιμωρητικά. Ήθελε να στείλει μηνύματα στην κυβέρνηση, στην Αθήνα, σε εμάς. Ότι πόνο είχε όλο αυτό το διάστημα, στερήσεις, τη σκληρή λιτότητα και τα μνημόνια, τον έβγαλε με την ψήφο του. Αυτή η κατάσταση μας αδίκησε και ευνόησε άλλους, οι οποίοι το έχουν παίξει μέχρι τώρα υπερκομματικοί και ανεξάρτητοι κι έτσι μένουν εκτός της μανίας αυτής την οποία έδειξε ο λαός» δήλωσε ο κ. Ιωαννίδης και πρόσθεσε:

«Αυτή η κατάσταση είναι μέχρι σήμερα. Αυτή είναι η ανάλυση. Το καλό, όμως, είναι ότι την επόμενη Κυριακή ο κόσμος δεν θα κατέβει πάλι να ψηφίσει και να τιμωρήσει, θα κατέβει για να ψηφίσει τον καταλληλότερο περιφερειάρχη. Γι’ αυτό περιμένουμε την επόμενη Κυριακή. Η ομάδα μας είναι έτοιμη και θα πολεμήσουμε, από αύριο κιόλας, και θα δείτε τον αγώνα μας».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2014: «Κράτα με να σε κρατώ» Σαμαράς-Βενιζέλος...

Εκλογές 2014: Αυτές είναι οι τελικές εκτιμήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών

Εκλογές 2014: Αττική – Σύνολο Περιφερειών σημειώσατε Χ

Αποτελέσματα Εκλογών 2014: Άγρια κόντρα Μιχαλολιάκου - Μώραλη στον Πειραιά