ΕΚΛΟΓΕΣ

Π. Καμμένος: Ο Σαμαράς εξαπατά τον ελληνικό λαό

Π. Καμμένος: Ο Σαμαράς εξαπατά τον ελληνικό λαό

Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, βρέθηκε στο επίκεντρο δριμείας κριτικής του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, ο οποίος τον κατηγόρησε για «εξαπάτηση» του ελληνικού λαού, με αφορμή την παρουσίαση του νέου αναπτυξιακού προτύπου για την Ελλάδα.


Ο κ. Καμμένος, ο οποίος περιοδεύει στη βόρειο Ελλάδα, δήλωσε από τη Φλώρινα:

«Όποιος την πρώτη φορά πιστεύει σε ένα ψέμα, την ευθύνη την έχει αυτός που λέει το ψέμα. Όταν κάποιος πιστεύει δεύτερη φορά τον ίδιο άνθρωπο που λέει το ψέμα, τότε φταίει ο ίδιος.

Σήμερα ο πρωθυπουργός έχει το θράσος να εξαγγείλει 550.000 θέσεις εργασίας σε έναν λαό που τον εξαπάτησε με δύο 'Ζάππεια' και με 18 προεκλογικές θέσεις από τις οποίες δεν τήρησε καμία. Το μόνο που ισχύει για τον κ. Σαμαρά και τη συγκυβέρνηση, είναι τα έγγραφα που έχει υπογράψει με τον κ. Βενιζέλο και την τρόικα, για την παράδοση της χώρας και την εξαθλίωση των Ελλήνων. Θα τους ανατρέψουμε», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Καμμένος απόψε μιλά σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πτολεμαΐδα στις 19.30. Επίσης, περιόδευσε σε Καστοριά, Άργος Ορεστικό και Φλώρινα, όπου επισκέφθηκε μονάδα της ΔΕΗ.

Διαβάστε επίσης:

Καμμένος: Είμαστε το μόνο κόμμα που δεν λαμβάνει εντολές απο δανειστές και τρόικα

Εκλογές 2014-Π. Καμμένος: «Είμαστε οι ρυθμιστές της επόμενης μέρας»