ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικές Εκλογές 2014: Ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του ο Στεργίου

Δημοτικές Εκλογές 2014: Ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του ο Στεργίου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους Θεσσαλονικείς που τίμησαν με την ψήφο τους την παράταξη «Συμμαχία Πολιτών» στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, εξέδωσε ο επικεφαλής της και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Μάκης Στεργίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η παράταξή μας ¨ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ¨, και εγώ προσωπικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες Θεσσαλονικείς που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις 18 Μαΐου.

Η παράταξή μας πέτυχε μια σημαντική νίκη, καθώς κατάφερε να μπει για δεύτερη συνεχόμενη θητεία στο Δημοτικό Συμβούλιο, παρ΄όλο που είχε να αντιμετωπίσει την έντονη κομματική πόλωση, από όλες τις πλευρές, αλλά και πόλεμο από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Αγωνιστήκαμε τίμια και με αξιοπρέπεια, παραμείναμε ανεξάρτητοι, αδέσμευτοι, μακριά από κομματικούς μηχανισμούς, και δεν υποκύψαμε σε καμία πίεση.

Στόχος μας, από εδώ και πέρα, είναι να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε όσες περισσότερες προτάσεις του προγράμματος μας, για το καλό των συμπολιτών μας. Θα επιδιώξουμε οι προτάσεις μας για την Κοινωνική Αλληλεγγύη και τις ευπαθείς ομάδες, να πραγματοποιηθούν ασκώντας πιέσεις σε όποια διοίκηση του Δήμου προκύψει.

Η παράταξη για τα επόμενα πέντε χρόνια θα συνεχίσει την επικοινωνία με όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ιστοσελίδα της, αλλά και με δελτία τύπου. Δεν θα λάβουμε μέρος, σε κανένα παιχνίδι εντυπωσιασμού και θα συνεχίσουμε αθόρυβα και με σεμνότητα το έργο μας στο Δήμο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά, και τους 105 Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που έδωσαν και αυτοί τον αγώνα τους, το επιτελείο της παράταξης που συντόνισε όλη τον προεκλογικό αγώνα, αλλά και τους εθελοντές που στήριξαν την προσπάθειά μας. Τέλος, οφείλουμε ως ¨Συμμαχία Πολιτών ¨να δώσουμε συγχαρητήρια σε όσα μέσα, προέβαλαν την παράταξή μας αλλά και όλες τις ανεξάρτητες παρατάξεις».

Διαβάστε επίσης: Δημοτικές εκλογές 2014: Αισιόδοξος για ανατροπή ο Καλαφάτης