ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014: Νεόνυμφοι άφησαν το γάμο για να… ψηφίσουν!

Εκλογές 2014: Νεόνυμφοι άφησαν το γάμο για να… ψηφίσουν!

Δέχθηκαν ευχές για βίο ανθόσπαρτο από τους πολίτες που ψήφιζαν και την δικαστική αντιπρόσωπο.

Η νύφη και ο γαμπρός άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα την περασμένη Κυριακή στο πρώτο ΚΑΠΗ Κομοτηνής όπου οι πολίτες που ήταν εκείνη την ώρα και ψήφιζαν τους δέχθηκαν με χαρά και τους παραχώρησαν την θέση τους.

Το νεαρό ζευγάρι που συνοδευόταν από STUDIO City και τον Oυμίτ Χαλήλ πήρε τα ψηφοδέλτια και μπήκε στο παραβάν, ενώ έριξαν μαζί τους φακέλους μια και ψήφιζαν για πρώτη φορά. Ήταν μια όμορφη στιγμή εξ ίσου σημαντική στην ωραιότερη φάση της ζωής τους.

Μετά ακολούθησε το γλέντι του γάμου, ενώ οι φωτογραφίες τους πραγματικά πρωτότυπες μέσα σε εκλογικό κέντρο δείχνουν το ότι συνυπάρχουν όλα μαζί στην ζωή μας.

Οι υποχρεώσεις μαζί με τις ξεχωριστές στιγμές μας. Οι νεόνυμφοι δέχθηκαν ευχές από την δικαστική αντιπρόσωπο και όλους τους παρευρισκόμενους να ζήσουν και να ευτυχήσουν.

Η γλυκιά Σεντά αισθητικός και ο Μουσταφά ιδιωτικός υπάλληλος από την Κομοτηνή συνοδευόταν από τον φωτογράφο τους Ουμίτ Χαλήλ και στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν σε όμορφους τόπους της Ροδόπης, στη Μαρώνεια, τις Καγκέλες και το Μίσχο. Να ζήσουν!

xronos.gr

Διαβάστε επίσης: Δημοτικές Εκλογές 2014: Ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του ο Στεργίου