ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014: Με τον Μητροπολίτη Άνθιμο συναντήθηκε η Βούλα Πατουλίδου

Εκλογές 2014: Με τον Μητροπολίτη Άνθιμο συναντήθηκε η Βούλα Πατουλίδου

Το σπουδαίο και ουσιαστικό έργο κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας που προσφέρει η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε χθες με τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο, η υπ. Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Συνοδευόμενη από υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους και συνεργάτες της, η Βούλα Πατουλίδου επισκέφτηκε το Επισκοπείο στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και επισήμανε την αμέριστη και ουσιαστική συμπαράσταση της «Αλληλεγγύης» στο εξαιρετικά αναγκαίο κοινωνικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Όπως επισήμανε η υπ. Αντιπεριφερειάρχης «στις προτεραιότητες που ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης μας και επικεφαλής της "Αλληλεγγύης" Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ο ολοκληρωμένος προγραμματισμός για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και προστασίας των ευπαθών ομάδων, της πόλης μας, αλλά και ολόκληρης της Κεντρικής Μακεδονίας. Προσπαθούμε, κι αυτό το αναγνωρίζουν οι συμπολίτες μας Παναγιώτατε, να κάνουμε καθημερινή πράξη το όνομα του Συνδυασμού μας. Θα είμαστε κοντά Σας στον δύσκολο αγώνα που δίνετε καθημερινά». Επίσης η Βούλα Πατουλίδου πήρε την ευχή του Μητροπολίτη για την ευόδωση των κόπων και των αγώνων που γίνονται για το όφελος των πολιτών της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Thestival

Διαβάστε επίσης: Με τα… greeklish τα έβαλε ο Άνθιμος