ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014: Σφοδρή επίθεση Μπέου σε Κουβέλη

Εκλογές 2014: Σφοδρή επίθεση Μπέου σε Κουβέλη

Σφοδρή επίθεση προς τον Φώτη Κουβέλη για παρέμβασή του στη διεξαγωγή των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών στο Δήμο Βόλου, εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο Αχιλλέας Μπέος, νικητής του πρώτου γύρου με το συνδυασμό Νέα Εποχή - Νέα Δυναμική: Βόλος 2014.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κ. Μπέου:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την δήλωση του Φώτη Κουβέλη, αρχηγού κόμματος, έστω και του 1,5 %, με την οποία ζητεί από τον πρόεδρο της Κυβέρνησης και της Νέας Δημοκρατίας, να παρέμβει στις επαναληπτικές εκλογές για το Δήμο Βόλου και να επηρεάσει, σε βάρος του υποψηφίου Δημάρχου, κ. Αχιλλέα Μπέου την προτίμηση των πολιτών.

Η έκπληξη γίνεται μεγαλύτερη και πιο δυσάρεστη, όταν η ωμή και αντιδημοκρατική αυτή παρέμβαση γίνεται από αρχηγό κόμματος, δήθεν αριστερό, της γνωστής παρέας των συνταγματικών και δημοκρατικών τόξων, που ξεπούλησε τις αρχές και τις ιδέες του μέσα σε μια νύχτα για μια κυβερνητική θέση, και που θα περίμενε κανείς να είναι υπέρμαχος της ελεύθερης βούλησης των πολιτών, όπως επιτάσσει το δημοκρατικό μας Σύνταγμα.

Κι όμως ο μεγαλοδικηγόρος κ. Κουβέλης και συνομιλητής του καταστροφέα της χώρας και του λαού μας, Γιώργου Παπανδρέου, με τον οποίο ακόμα και τώρα συζητά για εκλογική συνεργασία, δεν διστάζει να τσαλαπατήσει και να καταρρακώσει κάθε δεοντολογικό και ηθικό κανόνα, προκειμένου να εξυπηρετήσει τη γνωστή του παρέα στο Βόλο.

Παραδίδουμε αυτόν και όσους τελικά απέμειναν να τον ακολουθούν στη κρίση των πολιτών. Αν αυτός είναι αριστερός και δημοκράτης, ασφαλώς θα τρίζουν τα κόκαλα γνήσιων αριστερών και δημοκρατικών πολιτών, που διώχθηκαν για τις ιδέες και τη συνεπή πολιτική και κοινωνική τους στάση, όπως ο πατέρας του κ. Αχιλλέα Μπέου Επειδή το σάπιο πολιτικό σύστημα, που υπηρετούν οι διάφοροι Κουβέληδες, Γιωργάκηδες και Ψαριανοί, συνεχίζει νυχθημερόν να βυσσοδομεί στα διάφορα τηλεοπτικά πανελ, επιδιδόμενο σε μια άκρατη χυδαιολογία και λασπολογία σε βάρος ενός οικογενειάρχη, πατέρα πέντε παιδιών, θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι ο κ. Μπέος διώχθηκε ανηλεώς χωρίς στοιχεία και επιλέχθηκε ως θύμα για να περάσουν τα αντιλαϊκά και αντικοινωνικά μέτρα της τότε κυβέρνησης.

Ο κ. Μπέος κατηγορήθηκε για εκβίαση, χωρίς ποτέ να έχει κατονομαστεί το θύμα της εκβίασης, για απάτη, χωρίς ποτέ να έχει κατονομαστεί ποιος εξαπατήθηκε, για δωροδοκία χωρίς ποτέ να κατονομαστεί ποιος δωροδοκήθηκε.

Οι πολίτες του Βόλου όλα αυτά τα έχουν αντιληφθεί και τον περιβάλλουν με την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους. Οι υπηρέτες του βρόμικου και ανήθικου καθεστώτος το μόνο που επιτυγχάνουν με τις αθλιότητες αυτές είναι να μεγαλώνουν την αποδοχή του κ. Μπέου στη λαϊκή συνείδηση, που υποφέρει από αυτούς.

Υπενθυμίζουμε σε αυτούς τους θλιβερούς επαγγελματίες της πολιτικής, που λατρεύουν να ασκούν την εξουσία, ακόμα και αυτής της απεχθούς μορφής, ότι ο λαός είναι ο ο μόνος κριτής όλων μας.

Η Ελλάδα δεν είναι ιδιοκτησία τους για να επιβάλλουν τις επιθυμίες τους. Επιτέλους ας σεβαστούν τη βούληση του λαού».