ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014 - Σακελλαρίδης: «Να παραμείνει στο «σπίτι» του ο ΠΑΟ»

Εκλογές 2014 - Σακελλαρίδης: «Να παραμείνει στο «σπίτι» του ο ΠΑΟ»

Υπέρ της παραμονής του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου τάχθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης σε συνέντευξη του στο ΒΗΜΑ 99,5 .

«Έχουμε εκφραστεί από την πρώτη στιγμή. Λέμε ότι πρέπει, όσο υπάρχει αυτό το τέλμα της διπλής ανάπλασης, ότι ο ΠΑΟ πρέπει να συνεχίσει να παίζει στη φυσική του έδρα, στη Λεωφόρο και να γίνουν βελτιωτικές εργασίες, ώστε να μείνει εκεί και να παίζει σε ένα γήπεδο ανακατασκευασμένο που ταιριάζει στην ιστορία του» δήλωσε στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές» ο μεγάλος νικητής της πρώτης πράξης της εκλογικής αναμέτρησης για τον θώκο του κορυφαίου δήμου της χώρας δεδομένου του τέλματος στο οποίο έχει περιέλθει το θέμα της διπλής ανάπλασης σ’ ότι έχει να κάνει με το νέο «σπίτι» του «τριφυλλιού».

Θέση εκ διαμέτρου αντίθετη με τον αντίπαλο του για τη δημαρχεία Γ. Καμίνη που με διάφορα τερτίπια κατά καιρούς είχε αφήσει να διαφανεί ακόμα και η πρόθεση κατεδάφισης της ιστορικής έδρας της μεγαλύτερης ομάδας της πρωτεύουσας απειλώντας την με βίαια έξωση από το από την δεκαετία του 1920, και με μικρά σχετικά διαστήματα μετοίκησης, σπίτι της.

Διαβάστε επίσης:
Δημοτικές εκλογές 2014 - Σακελλαρίδης: Δεν κάνουμε κάλεσμα προς νεοναζί