ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιφερειακές εκλογές 2014 - Δούρου: Ασύνδετες έννοιες χρηστή διοίκηση και Σγουρός

Περιφερειακές εκλογές 2014 - Δούρου: Ασύνδετες έννοιες χρηστή διοίκηση και Σγουρός

Ως έννοιες ασύμβατες (που επιβεβαιώνουν οι ίδιοι οι αντιπεριφερειάρχες του) χαρακτήρισε χρηστή διοίκηση και Γιάννη Σγουρό – μέσω ανακοίνωσης – η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, απαντώντας σε δηλώσεις του κ. Σγουρού, σύμφωνα με τις οποίες δεν τηρεί τη νομιμότητα σε ό,τι αφορά τη δημοσιοποίηση των εσόδων και των δαπανών της προεκλογικής της καμπάνιας.

Στην ανακοίνωση της παράταξης «Δύναμη Ζωής» παρατίθενται, μάλιστα, δηλώσεις της αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Χρυσάνθης Κισκήρα, η οποία υποστηρίζει ότι ο κ. Σγουρός «διανέμει τα κονδύλια του ΕΣΠΑ χωρίς σχεδιασμό, με μόνο κριτήριο την εκλογική σκοπιμότητα, στο πλαίσιο των πελατειακών αντιλήψεων».

Παράλληλα, παρατίθεται δήλωση και του αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών Κώστα Μανιάτη, όπου αναφέρεται ότι «το ψηφοδέλτιο (Σγουρού) όχι μόνο δεν είναι ανεξάρτητο, αδέσμευτο και πολυσυλλεκτικό, αλλά αποτελεί κλασική περίπτωση πολιτικής συναλλαγής».

Η ανακοίνωση της κ. Δούρου καταλήγει, τέλος, ότι «η αξιοπιστία του και η ποιότητα της διοίκησής του είναι στην κρίση των πολιτών».

Διαβάστε ακόμα:

Ευρωεκλογές 2014: Αμφίρροπο αποτέλεσμα προβλέπει ο Άδωνις

Περιφερειακές εκλογές:Για απόκρυψη οικονομικών στοιχείων καταγγέλλει ο Σγουρός την Δούρου