ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014 - Ζαρούλια: «Οι Χρυσαυγίτες δεν ψηφίζουμε κανέναν υβριστή μας»

Εκλογές 2014 - Ζαρούλια: «Οι Χρυσαυγίτες δεν ψηφίζουμε κανέναν υβριστή μας»

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για διαρροή ανακριτικού υλικού κατέθεσε την Παρασκευή η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια η οποία, σε νέες της δηλώσεις, είπε ότι οι Χρυσαυγίτες δεν θα ψηφίσουν κανέναν υβριστή τους.

«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι βοσκοί, οι ψηφοφόροι δεν είναι πρόβατα. Τους αφήνουμε ελεύθερους. Οι Χρυσαυγίτες δεν ψηφίζουμε κανέναν υβριστή μας και δεν ψηφίζουμε κανέναν που οδηγεί τον ελληνικό λαό στην αυτοκτονία», ανέφερε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι «ούτως ή άλλως είτε ψηφίσουν Σαμαρά θα βγει ο Βενιζέλος, αν ψηφίσουν Τσίπρα θα βγει ο Σαμαράς, οπότε δεν έχει νόημα».

Αναφορικά με τις ευρωεκλογές, η κυρία Ζαρούλια είπε ότι «η ΧΑ θα κατεβεί στις ευρωεκλογές με ψηφοδέλτιο σε όλη την Ελλάδα».

«Ο Άρειος Πάγος δεν έχει απαγορεύσει το ψηφοδέλτιο της ΧΑ και θα υπάρχει παντού, όπως θα υπάρχουν και εκλογικοί αντιπρόσωποι, ούτως ώστε να μην μπορέσουν να κλέψουν ούτε μισή ψήφο από τους Έλληνες εθνικιστές», πρόσθεσε.

Όσον αφορά στη μηνυτήρια αναφορά, ο συνήγορος της κ. Ζαρούλια, Άγγελος Αγγελέτος, υποστήριξε ότι «κατά τη διάρκεια της διαδικασίας έχει παρουσιαστεί το φαινόμενο, πρώτα να δημοσιοποιούνται τα έγγραφα του ανακριτικού υλικού στον ηλεκτρονικό και στον έντυπο Τύπο και μετά να λαμβάνουν γνώση οι κατηγορούμενοι».

«Καταθέσαμε μια μήνυση και έγκληση για την παραβίαση του υπηρεσιακού απορρήτου, για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και για δυσφήμιση κατά παντός υπευθύνου για τη διοχέτευση του ανακριτικού υλικού προς τον Τύπο», είπε, ενώ ισχυρίστηκε ότι η συγκεκριμένη κίνηση «δεν σχετίζεται με τις εκλογές ή με πολιτική σκοπιμότητα».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2014: Γ.Σακελλαρίδης - «Ψηφίστε για την Αθήνα που θέλετε»