ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2014: Πού και πότε θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Ευρωεκλογές 2014: Πού και πότε θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Η μεγάλη ώρα των ευρωεκλογών έφθασε και το εκλογικό θερμόμετρο αναμένεται τις επόμενες ώρες να χτυπήσει... κόκκινο!

Στις κάλπες θα προσέλθουν σήμερα και οι πολιτικοί αρχηγοί σε Αθήνα και περιφέρεια, ώστε να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης όχι μόνο στους υποψηφίους των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών που πέρασαν στο β΄ γύρο, αλλά και στους υποψήφιους ευρωβουλευτές.

Συγκρατημένα χαμόγελα για τους περισσότερους και πλατιά για… λίγους θα αποτυπωθούν στις καθιερωμένες φωτογραφίες των πολιτικών αρχηγών, την ώρα που ρίχνουν το ψηφοδέλτιο στην κάλπη.

Πού όμως θα ασκήσουν τα εκλογικά τους καθήκοντα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί;

Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς θα ψηφίσει στην Πύλο και συγκεκριμένα στο Β' Δημοτικό Σχολείο της Πύλου.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν, Αλέξης Τσίπρας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 14ο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, 6ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ του Δήμου Αθηναίων, 843o εκλογικό τμήμα (27ο & 30ο ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΚΑΣΤΑΛΙΑΣ - ΧΙΛΙΑΝΔΑΡΙΟΥ 2-4 (ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΝΔΑΡΙΟΥ), 11363, ΑΘΗΝΑ).

Στους Αμπελοκήπους της Θεσσαλονίκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Συγκεκριμένα, θα ψηφίσει στο 8ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων (Σκεπάρνη 1 & Λεωφόρος Καλλιθέας, 56123, Αμπελόκηποι) στις 10:15.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Πάνος Καμμένος, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 09:00, στο 3798ο εκλογικό τμήμα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30 πμ, στο 41ο & 42ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (Βαρβάκη 23 & Μομφεράτου, Γκύζη).

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στις 10:30 στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, ενώ ο επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι», Στ. Θεοδωράκης θα ψηφίσει στις 13:00 στο 2o Γυμνάσιο Χαϊδαρίου.

Ο Πρόεδρος της Δράσης, Θόδωρος Σκυλακάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11.00 π.μ στο 137ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, Αλκίφρονος 51-55, στα Πετράλωνα.

Στα Ιωάννινα, τέλος, στο 308ο εκλογικό τμήμα του δήμου Ιωαννιτών στο Νηπιαγωγείο Νήσου Ιωαννίνων, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, στη 1 μετά το μεσημέρι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ NEWSBOMB

ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2014: Δικαιολογίες περί άγνοιας… τέλος

Μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα των εκλογών

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις ευρωεκλογές

Δείτε εδώ live τα αποτελέσματα από το ΥΠΕΣ

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές 2014