ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2014: Μαζί στην κάλπη Τσίπρας- Σακελλαρίδης

Ευρωεκλογές 2014: Μαζί στην κάλπη Τσίπρας- Σακελλαρίδης

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και ο υποψήφιος που στηρίζει για τον μεγαλύτερο δήμο της Ελλάδας θα βρεθούν στο ίδιο εκλογικό κέντρο σήμερα το πρωί, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Την ίδια ώρα μάλιστα που η υποψήφια για την περιφέρεια Αττικής θα βρίσκεται στο δικό της εκλογικό κέντρο στο Αιγάλεω ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 9.30 π.μ. το πρωί στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων, στο 843o εκλογικό τμήμα, στο 27ο & 30ο δημοτικό σχολείο Αθήνας, στην Κυψέλη (Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδαρίου 2-4, είσοδος από Χιλιανδαρίου). Θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων με την Ανοιχτή Πόλη Γ. Σακελλαρίδης, θα κάνει δηλώσεις στις 10.30, στο ίδιο σημείο που θα κάνει δηλώσεις και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, Επικεφαλής τους Συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ», Ρένα Δούρου, την Κυριακή 25/5/2014 και ώρα 10:30 θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 10o Εκλογικό Διαμέρισμα, στο Αιγάλεω, στη διεύθυνση 7ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω, Πελοποννήσου 5 (Εκλογικό Τμήμα 2343ο).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ NEWSBOMB

ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2014: Δικαιολογίες περί άγνοιας… τέλος

Μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα των εκλογών

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις ευρωεκλογές

Δείτε εδώ live τα αποτελέσματα από το ΥΠΕΣ

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις εκλογές 2014