ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών - Ν.Δ. : Δεν βλέπουν τίποτα, δεν ακούνε τίποτα...

Αποτελέσματα εκλογών - Ν.Δ. : Δεν βλέπουν τίποτα, δεν ακούνε τίποτα...

Ο ελληνικός λαός αποδοκίμασε πλήρως την κυβερνητική πολιτική, θέτοντας θέμα απώλειας της εντολής των εθνικών εκλογών, αλλά τα στελέχη της ΝΔ πιστεύουν ότι... ψιχαλίζει! - Όχι μόνο δεν πήρανε το μήνυμα των εκλογών αλλά συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι δεν τίθεται κανένα απολύτως πρόβλημα κυβερνητικής σταθερότητας.

Απίστευτο κι όμως Νεοδημοκρατικό. Παρά το γεγονός ότι ο λαός μίλησε και αποδοκίμασε πλήρως την κυβερνητική πολιτική και την κυβερνητική υποτακτικότητα απέναντι στις εντολές των δανειστών μας, στην ΝΔ ερμηνεύουν όπως θέλουν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και ισχυρίζονται ότι απλώς ψιχαλίζει.

Παρά το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα και τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή, στο Μαξίμου εξακολουθούν να λένε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα κυβερνητικής σταθερότητας.

Είναι προφανές ότι η στάση τους δείχνει ότι δεν έλαβαν κανένα απολύτως μήνυμα και επίσης δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει στη βάση. Επίσης δεν έχουν καταλάβει πώς θα κυβερνήσουν την επόμενη μέρα.

Αυτή τη στιγμή εκτός από την πανωλεθρία σε επίπεδο ευρωεκλογών η ΝΔ χάνει παραδοσιακά γαλάζια κάστρα όπως ο Πειραιάς, η Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα και άλλες περιφέρειες και δήμους με τους υποψηφίους της ΝΔ να βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλο και να κάνουν δηλώσεις ήττας!

Την ίδια ώρα τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ έχουν κρυφτεί από τα πάνελ της τηλεόρασης – πλην του γνωστού τηλεθαμώνα Άδωνι Γεωργιάδη - αφού κανένας δεν θέλει να συνδεθεί με τις αποτυχημένες επιλογές του Μαξίμου σε Δήμους και Περιφέρειες.

Μέχρι πριν από λίγες μέρες κατηγορούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μετέτρεψε τις ευρωεκλογές σε δημοψήφισμα για εθνικές εκλογές όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός στην τελευταία του ομιλία έθεσε και ο ίδιος το δίλημμα στον λαό: «Ή ψηφίζετε ΝΔ ή η χώρα διαλύεται!».

Το δίλημμα του Αντώνη Σαμαρά και η προσπάθεια διάχυσης του φόβου δεν πέρασε. Ο λαός αυτή τη φορά «δεν τσίμπησε». Αποδοκίμασε την υποτακτικότητα και ζητά αλλαγή εδώ και τώρα.
Δυστυχώς ο κύριος Σαμαράς προσπαθεί να βάλει στη ζυγαριά το ποσοστό που θα συνιστά απώλεια της λαϊκής εντολής. Αν δηλαδή είναι 3% ή πάνω από 4%.

Είναι δυστυχώς λυπηρό το φαινόμενο αυτό διότι άπαντες γνωρίζουν ότι η λαϊκή ετυμηγορία δεν μπαίνει σε ζυγαριές. Ή την έχεις ή την χάνεις. Όλα τα άλλα είναι μεσοβέζικες πρακτικές που παραπέμπουν σε παλαιοκομματικού τύπου μεθόδους.

Δυστυχώς για τους συμβούλους και τους συνομιλητές του πρωθυπουργού την οργή του λαού δεν μπορείς να την διαχειριστείς ούτε με επικοινωνιακά τρικ ούτε με επικείμενους δήθεν ανασχηματισμούς...

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ NEWSBOMB

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών

Διαβάστε επίσης:

Αποτελέσματα εκλογών 2014: «Αγγίζει» τις τέσσερις μονάδες η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Ευρωεκλογές 2014 - Αποτελέσματα: Ο Βενιζέλος πήρε παράταση… αλλά για πόσο;

Exit polls 2014: Tα τελικά αποτελέσματα για τις Ευρωεκλογές

Αποτελέσματα Εκλογών 2014: Τα exit polls για την Περιφέρεια Αττικής

Ευρωεκλογές 2014, Αποτελέσματα: Πώς θα κυβερνήσουν την επόμενη μέρα;