ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014 - Αποτελέσματα: Θρίλερ στη Μεσσήνη - Πάνε για τρίτο γύρο!

Εκλογές 2014 - Αποτελέσματα: Θρίλερ στη Μεσσήνη - Πάνε για τρίτο γύρο!

Τεράστιο ενδιαφέρον σε ολόκληρη τη Μεσσηνία, αλλά και σε όλη την Ελλάδα έχει προκαλέσει το απίστευτο εκλογικό θρίλερ που διαδραματίστηκε χθες το βράδυ στη Μεσσήνη και αναμένεται να μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στα 102 τμήματα επί συνόλου 102 , υπάρχει απόλυτη ισοψηφία μεταξύ του Στάθη Αναστασόπουλου και του Γιώργου Τσώνη με 9.236 ψήφους για τον καθένα . Το Υπουργείο Εσωτερικών και η singular logic , δεν έχουν δώσει τελικά αποτελέσματα , και στα 101 τμήματα επί συνόλου 102 προηγείται ο Γιώργος Τσώνης με 50,07 % έναντι 49,93% του Στάθη Αναστασόπουλου.

Στις 5 το απόγευμα το Πρωτοδικείο Καλαμάτας ξεκίνησε την επίσημη καταμέτρηση των ψήφων με προτεραιότητα στο Δήμο Μεσσήνης. Αρχικά θα γίνει καταμέτρηση βάσει των πρακτικών των δικαστικών αντιπροσώπων . Αν ζητηθεί από τις εκλογικές παρατάξεις άνοιγμα των σάκων (που θεωρείται απίθανο να μην ζητηθεί , όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα) τότε θα ξεκινήσει από την αρχή καταμέτρηση ψηφοδέλτιο - ψηφοδέλτιο και στα 102 τμήματα του Δήμου Μεσσήνης. Αν και σε αυτό το αποτέλεσμα υπάρχουν ενστάσεις από τις παρατάξεις τότε το λόγο θα έχει το εκλογοδικείο .

Σύμφωνα με το tharrosnews, αν τελικά υπάρξει απόλυτη ισοψηφία (πράγμα που θεωρείται απίθανο από το Πρωτοδικείο) τότε θα υπάρξει κλήρωση μεταξύ των δυο για την εκλογή Δημάρχου. Κάτι που είχε συμβεί στη Μεσσηνία και το 2006 στον τότε Δήμο Άριος όταν ο κ. Γιαννακόπουλος είχε εκλεχθεί με κλήρο Δήμαρχος της Περιοχής.

Όπως καταλαβαίνει κανείς , το εκλογικό θρίλερ στη Μεσσήνη , αναμένεται να τραβήξει για αρκετό χρονικό διάστημα ακόμα ...

Διαβάστε επίσης:

Ευρωεκλογές 2014-Αποκλειστικό: Η ΝΔ της επόμενης μέρας