ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2014 - ΔΗΜΑΡ: Ψάχνουν τα γιατί της αποτυχίας

Ευρωεκλογές 2014 - ΔΗΜΑΡ: Ψάχνουν τα γιατί της αποτυχίας

Έντονος προβληματισμός στην Αγίου Κωνσταντίνου για τα δραματικά ποσοστά του κόμματος.

Ο Φ. Κουβέλης ξεκίνησε σήμερα κύκλο συναντήσεων με κορυφαία στελέχη και βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, ακόμη και από την εσωκομματική αντιπολίτευση, αποτιμώντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Ο κ. Κουβέλης, στο πλαίσιο της εκκίνησης των εσωκομματικών διαδικασιών για το τι μέλει γενέσθαι, συζήτησε, το μεσημέρι της Δευτέρας, με στενούς συνεργάτες του τα αρνητικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί για τη ΔΗΜΑΡ.

Έρχονται εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ

Σύμφωνα με πληροφορίες, προγραμματίζεται για την προσεχή Παρασκευή κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής με την Κοινοβουλευτική Ομάδα και το επόμενο Σαββατοκύριακο η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, καθώς και των χειρισμών και της πολιτικής που ακολουθήθηκε μετά την αποχώρηση από την κυβέρνηση, πριν από ένα χρόνο.

Λυκούδης: Ειλικρίνεια, ευθύνη και γενναιότητα χρειάζεται από όλους

Η ατμόσφαιρα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, είναι βαριά και η επόμενη μέρα για τη ΔΗΜΑΡ είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού η εσωστρέφεια κυριαρχεί.

Στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης θεωρούν ότι το αρνητικό αποτέλεσμα επιβάλλει ανάληψη ευθύνης από την ηγετική ομάδα για τα λάθη που έγιναν και στροφή προς τη συγκρότηση της Κεντροαριστεράς.

ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Διαβάστε επίσης:

«Μαδούν την μαργαρίτα» για τις εθνικές εκλογές;

Εκλογές 2014-Τσίπρας: «Μην τολμήσετε για Πρόεδρο Δημοκρατίας και Διοικητή ΤτΕ»

Το «μπρα ντε φερ» Σαμαρά για την Τράπεζα της Ελλάδος

Οι κρίσιμες 2+1 συμφωνίες που θα κρίνουν τις εθνικές εκλογές