ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014 - «Καζάνι που βράζει» η ΔΗΜΑΡ - Μαχαίρας κατά Ψαριανού

Εκλογές 2014  - «Καζάνι που βράζει» η ΔΗΜΑΡ - Μαχαίρας κατά Ψαριανού

«Κάθε πολιτικό πρόσωπο μεταφέρει το ύψος και την αισθητική του», δήλωσε ο Χρήστος Μαχαίρας, εκπρόσωπος τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, απαντώντας στις σημερινές δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος, Γρηγόρη Ψαριανού.

Ο κ. Μαχαίρας μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, τόνισε πως η ανασυγκρότηση του χώρου της ανανεωτικής αριστεράς, δεν πρόκειται να γίνει «ούτε με κραυγές ούτε με ύβρεις» αλλά μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς δεν άφησε μάλιστα αναπάντητη την προσωπική αιχμή σε βάρος του από τον Γρηγόρη Ψαριανό πως μπήκε από το παράθυρο μόλις είδε φως στη ΔΗΜΑΡ.

«Δεν υπήρχε κανένα φως γιατί είχε φροντίσει να σπάσει όλες τις λάμπες». «Κάνουμε αγώνα για να ξαναβάλουμε φως», σχολίασε αιχμηρά ο κ.Μαχαίρας.

Δήλωσε επίσης, πως είναι προφανές ότι υπάρχει πολιτικό θέμα στη ΔΗΜΑΡ το οποίο «το δημιουργούν δηλώσεις που κινούνται έξω από τη λογική του χώρου μας», οποίος μπορεί να υπέστη ένα πλήγμα αλλά πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να σταθεί πάλι στα πόδια του.

Στη συζήτηση παρενέβη εκ νέου ο Γρηγόρης Ψαριανός, λέγοντας ότι δεν εξύβρισε κανέναν.

«Κατακεραύνωσα και θα το ξανακάνω τις απαράδεκτες πολιτικές που οδήγησαν τη βάρκα μας σε ναυάγιο», δήλωσε χαρακτηριστικά και ξεκαθάρισε ότι «αγαπά» και «νοιάζεται» τον Φώτη Κουβέλη, το Χρήστο Μαχαίρα αλλά και το κόμμα «που έφτιαξα μαζί με άλλους πέντε ανθρώπους».

Διαβάστε επίσης:

Ευρωεκλογές 2014 - Ψαριανός: Να παραιτηθεί ο Κουβέλης