ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για Σαμαρά: Συνώνυμο της απαξίωσης…

ΣΥΡΙΖΑ για Σαμαρά: Συνώνυμο της απαξίωσης…

Για υιοθέτηση της κινδυνολογίας του Αντώνη Σαμαρά κατηγορεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέφανο Αναγνώστου ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στο...λάδι που έριξε στη φωτιά της πολιτικής αντιπαράθεσης των τελευταίων ωρών- Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον κ. Σαμαρά, τον πρωθυπουργό συνώνυμο της απαξίωσης των θεσμών και της δημοκρατίας», τονίζουν χαρακτηριστικά στην Κουμουνδούρου.

Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον κ. Σαμαρά, τον πρωθυπουργό συνώνυμο της απαξίωσης των θεσμών και της δημοκρατίας», τονίζουν χαρακτηριστικά στην Κουμουνδούρου.

«Είναι φανερό ότι ο δήθεν υπηρεσιακός κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Αναγνώστου, πρώην γ.γ. μέσων ενημέρωσης, προσπαθεί να επιτελέσει τον ρόλο που του έχει αναθέσει ο κ. Σαμαράς και όχι αυτόν που οφείλει εκ της θεσμικής του θέσης», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία καταλήγει: «Ο γνωστός για τις ακροδεξιές του θέσεις κ. Αναγνώστου, επιλέγει να παρέμβει στην πολιτική αντιπαράθεση, λειτουργώντας ως κομματικός εκπρόσωπος της ΝΔ, υιοθετώντας την κινδυνολογία του κ. Σαμαρά, την οποία οι ευρωπαϊκοί θεσμοί απορρίπτουν μετά βδελυγμίας. Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον κ. Σαμαρά, τον πρωθυπουργό συνώνυμο της απαξίωσης των θεσμών και της δημοκρατίας».

Σχετικές ειδήσεις