ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: Έφτασε η ώρα της αλήθειας

Βενιζέλος: Έφτασε η ώρα της αλήθειας

Δριμύτατη επίθεση κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενώ παράλληλα άφησε αιχμές κατά Παπανδρέου και ΝΔ.

Ο κ. Βενιζέλος είπε πως αρχικά όλοι ήταν απέναντι, μεταξύ αυτών και η ΝΔ, η οποία στη συνέχεια - όπως χαρακτηριστικά είπε – «ανέβλεψε» και προσχώρησε στην εθνική στρατηγική.

«Η χρονιά αρχίζει δύσκολα αλλά αυτό μπορούμε να το εκλάβουμε ως έναν ιστορικό οιωνό για το μέλλον της πατρίδας και της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και ο λαός θέλει να μπαίνουμε μπροστά στα δύσκολα».

Ο ίδιος υπογράμμισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί "σειρήνα" καθώς προσφέρει στους πολίτες την εύκολη λύση στην οποία δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί. Αναφερόμενος στη ΔΗΜΑΡ, ο κ. Βενιζέλος είπε πως κάποιοι δοκίμασαν τον δρόμο της ευθύνης αλλά μετά υπαναχώρησαν επιλέγοντας τον πολιτικό καιροσκοπισμό, που τους οδήγησε στην εκλογική εξαφάνιση.

«Έφτασε η ώρα της αλήθειας», είπε ο κ. Βενιζέλος τονίζοντας πως η χώρα πέρασε μια περίοδο βυθισμένη στη δημαγωγία και το ψέμα. Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και στις αποφάσεις του Ανδρέα Παπανδρέου που άλλαξαν όπως είπε τον χάρτη της χώρας και επέβαλαν ισοτιμία και ισοπολιτεία.

Σχετικές ειδήσεις