ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γκερέκου: Θα είμαι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα

Γκερέκου: Θα είμαι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα

Την πρόθεσή της να τιμήσει την παράταξη που, όπως τονίζει, την ανέδειξε εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Α. Γκερέκου.

«Έχω το χρέος να τιμήσω την παράταξη που με ανέδειξε και, κυρίως, τις Κερκυραίες και τους Κερκυραίους που με εμπιστεύθηκαν σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις», δηλώνει η πρώην υπουργός ξεκαθαρίζοντας ότι θα είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ.

«Η διαδρομή μου στην πολιτική με δίδαξε ότι οι πολίτες αξιώνουν καθαρή θέση, συνεπή στάση, υπεύθυνη συμπεριφορά. Γι' αυτό και δε θα μπορούσα παρά να συνεχίσω όπως ακριβώς ξεκίνησα αυτή τη διαδρομή, ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα, αναφέρει η Α. Γκερέκου σε σχετική ανακοίνωση.

«Έχω το χρέος να τιμήσω την παράταξη που με ανέδειξε και, κυρίως, τις Κερκυραίες και τους Κερκυραίους που με εμπιστεύθηκαν σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η συνεργασία και η ενότητα είναι ο μόνος δρόμος για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς. Ο χρόνος θα δικαιώσει αυτή την προσπάθεια.

Ενώνω τις δυνάμεις μου με εκείνες όσων ασπάζονται την ανάγκη για έναν ισχυρό τρίτο πόλο, με αναβαθμισμένη θέση σε μια κυβέρνηση συνεργασίας μακράς πνοής. Που θα κάνει πράξη μια άλλη στρατηγική για τη χώρα, αξιοποιώντας προς όφελος των πολλών τις δυνατότητες και την ασφάλεια που εγγυάται η συμμετοχή μας στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Αυτή την ελπίδα των συμπολιτών μου θέλω να εκφράσω. Και με αυτό το όραμα θα συνεχίσω την πορεία μου στο πλευρό τους». υπογραμμίζει.

Σχετικές ειδήσεις