ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργή ΓΑΠ ενάντια σε Φώφη και Σκανδαλίδη!

Οργή ΓΑΠ ενάντια σε Φώφη και Σκανδαλίδη!

Τους κατηγορεί ότι τηλεφωνούν σε στελέχη για να τα αποτρέψουν να προσχωρήσουν στο ΚΙΔΗΣΟ!

Οργή επικρατεί στο στρατόπεδο του ΓΑΠ, ενώ με βαριές κουβέντες εκφράζει την οργή του και ο ίδιος ο ΓΑΠ ενάντια σε Φώφη Γεννηματά και Κ. Σκανδαλίδη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, αιτία αυτής της αγανάκτησης είναι οι πληροφορίες που καταφθάνουν από πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο στρατόπεδό τους, σύμφωνα με τις οποίες τόσο η Φώφη Γεννηματά όσο και ο Κ. Σκανδαλίδης τους τηλεφωνούν και προσπαθούν να τους αποτρέψουν να προσχωρήσουν στο νέο κόμμα του ΓΑΠ.

Πράγματι, τέτοια τηλεφωνήματα έχουν γίνει απ' αυτά τα δύο στελέχη, σε όσους έχουν εκφράσει την τάση προσχώρησης στο ΚΙΔΗΣΟ.
Και αυτό εντάσσεται στα πλαίσια της ακήρυκτης μάχης, για το ποιο απ' τα δύο κόμματα θα εντάξει στους κόλπους του περισσότερα και πιο δημοφιλή στελέχη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες μας, στο επιτελείο του ΓΑΠ λένε ότι «η Φώφη θέλει να γίνει ο διάδοχος του Βενιζέλου παίζοντας παιχνίδια στις πλάτες μας».

Θεωρούν ότι ακριβώς γι' αυτό το λόγο είχε αναλάβει και πρωτοβουλία να πείσει το Γιώργο να μην προχωρήσει σε ίδρυση κόμματος, ενώ πιστεύουν ότι «περιμένει στη γωνία τον Βενιζέλο την επομένη των εκλογών, αλλά αυτό εμάς μας αφήνει αδιάφορους».

Ενώ για τον Σκανδαλίδη λένε ότι «εξαργυρώνει γραμμάτια στον Βενιζέλο και συγκεκριμένα την τοποθέτηση της Φώφης στη Β΄ Αθήνας, που αφήνει στον Κώστα ανοιχτή την εκλογή στην Α΄ Αθήνας».

Και υπενθυμίζουν ότι πριν την ανακοίνωση του νέου κόμματος απ' τον ΓΑΠ πάλι ο Σκανδαλίδης πήρε πρωτοβουλία να τον μεταπείσει, χωρίς να το πετύχει...

Σε κάθε περίπτωση αυτός ο ιδιόμορφος εμφύλιος μεταξύ Βενιζέλου και ΓΑΠ, για το ποιος θα προσελκύσει στελέχη του ΠΑΣΟΚ, θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια...

Σχετικές ειδήσεις