ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Μύλος με την υποψηφιότητα της Κικής Τσακίρη

Εκλογές 2015: Μύλος με την υποψηφιότητα της Κικής Τσακίρη

Εκτός ψηφοδελτίων αναμένεται να βρεθεί η Κική Τσακίρη, η συμμετοχή της οποίας είχε ανακοινωθεί με το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, νωρίς το βράδυ της Παρασκευής (9/1/2015) ανακοινώθηκε ότι το δικαστήριο της Ρόδου δεν θα κάνει δεκτή την αίτηση που κατέθεσε, επειδή ο αρμόδιος δικαστής δεν δέχεται την ηλεκτρονική υπογραφή της!

Όπως είναι γνωστό ανά το Πανελλήνιο, η Κική Τσακίρη βρίσκεται καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι τα τελευταία χρόνια εξαιτίας σπάνιας ασθένειας από την οποία έχει προσβληθεί.

Σε προσωπική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται:

«Όλα του… γάμου δύσκολα κι η νύφη γκαστρωμένη…

Στο παρά 5 ενημερώθηκα ότι δεν δέχεται ο δικαστής την ηλεκτρονική μου υπογραφή. Θα αποκλειστώ επειδή λείπει η κοινή λογική. Συμμετείχα 2 φορές σε εκλογές και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Τελικά το κράτος – τέρας θα επιβάλλει κι εδώ τον κοινωνικό αποκλεισμό μου!

Καληνύχτα φίλοι μου μέχρι τις δέκα που είναι η ώρα, η Παναγία να κάνει το θαύμα της και να αποκτήσει το χέρι μου κίνηση για να υπογράψω…»

Σε νέα ανάρτηση που έκανε λίγο αργότερα η κα Κική Τσακίρη, επισήμανε ότι επικοινώνησε εκ νέου μαζί της ο αρμόδιος δικαστικός, επισημαίνοντας ότι τα πρόσθετα δικαιολογητικά ζητήθηκαν έτσι ώστε να μην υπάρξει περίπτωση ακυρότητας στην περίπτωση που κατατίθονταν ένσταση σε βάρος της υποψηφιότητάς της.

Πηγή: rodiaki.gr

Σχετικές ειδήσεις