ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 - Στον μητροπολίτη Πειραιώς ο Γιώργος Χρηστοφορίδης

Εκλογές 2015 - Στον μητροπολίτη Πειραιώς ο Γιώργος Χρηστοφορίδης

Τον εκδότη της εφημερίδας «Το ΧΩΝΙ», Γιώργο Χρηστοφορίδη, δέχθηκε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Πειραιώς, κ. Σεραφείμ, με αφορμή την υποψηφιότητα του δημοσιογράφου στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Ο Γιώργος Χρηστοφορίδης, που κατεβαίνει στις εκλογές με τους ΑΝΕΛ, ενημερώθηκε για το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και τους τρόπους με τους οποίους στηρίζει τους Πειραιώτες, οι οποίοι βιώνουν καθημερινά τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ιερά Μητρόπολη Πειραιά έχει αυξήσει σε 6.000 τα συσσίτια προς φτωχές και άπορες οικογένειες του λιμανιού, από 2.500 πέρυσι.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν στην ανάγκη η κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις προσεχείς εκλογές να έχει προτεραιότητά της τα εθνικά θέματα, την ελληνική οικογένεια (και ιδιαίτερα τους πολύτεκνους) και τη θρησκεία.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Χρηστοφορίδης τόνισε ότι είναι αναγκαία η ισχυρή παρουσία των ΑΝΕΛ στην επόμενη Βουλή, προκειμένου το κόμμα να «λειτουργήσει ως εγγυητής αυτών των θεμάτων».

Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Πειραιώς, κ. Σεραφείμ του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο αγώνα του.

Διαβάστε επίσης:

Ντοκουμέντο: Δείτε πόσο... αυθόρμητα χειροκροτούν τον Σαμαρά στις ομιλίες του (pic)

Εκλογές 2015 – Δείτε πόσα χρήματα μπορεί να ξοδέψει κάθε υποψήφιος

Πού ψηφίζω - Κάνε κλικ και βρες το εκλογικό τμήμα σου

Σχετικές ειδήσεις