ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραχόι σε «εντεταλμένη υπηρεσία»: Πραγματικός ηγέτης ο Σαμαράς!

Ραχόι σε «εντεταλμένη υπηρεσία»: Πραγματικός ηγέτης ο Σαμαράς!

Τον πραγματικό λόγο της επίσκεψής του στην Ελλάδα φανέρωσαν οι δηλώσεις του Ισπανού πρωθυπουργού, Μαριάνο Ραχόι, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Ραχόι, όπως άλλωστε είχαν αποκαλύψει ισπανικά ΜΜΕ, ήρθε στη χώρα μας με μοναδικό σκοπό να στηρίξει τον πολιτικό συγγενή του, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος βλέπει την ήττα να έρχεται στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Ραχόι τόνισε ότι «τώρα που βγαίνουμε από την κρίση, χρειαζόμαστε σταθερότητα και όχι αστάθεια, χρειαζόμαστε βεβαιότητα και όχι αβεβαιότητα», ενώ πρόσθεσε με νόημα πως οι δύο χώρες «χρειάζονται και την Ευρώπη και πρέπει να είναι δίπλα της».

Ο Ισπανός πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι Ισπανία και Ελλάδα έκαναν δύσκολες και επίπονες μεταρρυθμίσεις, τόνισε όμως ότι ήταν αναγκαίες, ώστε να επιστρέψει η ευμάρεια, ενώ υποστήριξε πως οι μεταρρυθμίσεις αυτές αποδίδουν καρπούς.

«Αν συνεχίσουμε με τις πολιτικές που έχουν δρομολογηθεί, σε αυτόν τον καλό δρόμο, θα μπορέσουμε να αναπτύξουμε την οικονομία μας», πρόσθεσε.

Μάλιστα, προκειμένου να μην αφήσει κανένα περιθώριο αμφιβολίας, ο κ. Ραχόι υπογράμμισε πως είναι «μάρτυρας της δυναμικής προσπάθειας του Αντώνη Σαμαρά να βγάλει τη χώρα από την κρίση» και έκανε λόγο για «έναν πραγματικό ηγέτη»!

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2015: Πού ψηφίζω - Με ένα κλικ βρείτε το εκλογικό σας τμήμα

Εκλογές 2015: «Κλειδώνουν» την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι

Εκλογές 2015 - Χριστόφορος Βερναρδάκης: Ουδεμία περίπτωση για Grexit!

Σχετικές ειδήσεις