ΕΚΛΟΓΕΣ

Νικολόπουλος: «Η ψήφος στους ΑΝΕΛ είναι χρήσιμη για το αναγκαίο... καλό»

Νικολόπουλος: «Η ψήφος στους ΑΝΕΛ είναι χρήσιμη για το αναγκαίο... καλό»

"Η εποχή Σαμαρά – Βενιζέλου τελειώνει, και μαζί της τελειώνει και η εποχή του μνημονίου. Δηλαδή, η εποχή των πολιτικών της ασφυκτικής λιτότητας που παγίδευσε την Ελλάδα σε έναν φαύλο κύκλο ελλειμμάτων και ύφεσης, προκαλώντας πρωτοφανή φτώχεια και ανεργία, αλλά και ισοπέδωση του κράτους πρόνοιας.

«Το αποτέλεσμα των εκλογών έχει κλειδώσει. Η διαφορά είναι τεράστια... Όσοι θα ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ, μόνο για να φύγει το «δίδυμο» της καταστροφής «Σαμαρά Βενιζέλου» δεν έχουν πια κανένα λόγο... Έχει ήδη υπογραφεί από το λαό ακόμα και η ληξιαρχική πράξη του πολιτικού τους θανάτου. Μένει την Κυριακή των εκλογών να παρακολουθήσουμε την εξόδιο ακολουθία...και τότε να δούμε που θα κρυφτούν οι «μαιμουδιάρηδες» γκαλομπαντζήδες!!

Μία παραπάνω ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ δεν προσφέρει τίποτα, απεναντίας εγκυμονεί τον κίνδυνο μιας νέας ανεξέλεγκτης κυβέρνησης από την όποια ακραία αριστερή συνιστώσα ή ακόμα είναι της ανάδειξης ενός νέου ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΣΜΟΥ...."

Αυτά είπε στην αρχική του τοποθέτηση προς τους δημοσιογράφους και τα μέσα ηλεκτρονικής ενημέρωσης ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και υποψήφιος Βουλευτής με του ΑΝΕΛ στην Αχαΐα Νίκος Νικολόπουλος στην Ηλειακή πρωτεύουσα και συνέχισε:

«Η ψήφος στους ΑΝΕΛ είναι μια χρήσιμη ψήφος για το αναγκαίο... καλό, που θα φέρει μια νέα αντιμνημονιακή κυβέρνηση, που όμως δεν θα πλήξει τον πυρήνα της ταυτότητας μας και την συνείδηση του έθνους και της Ορθοδοξίας. Η μεγάλη πατριωτική συμμαχία των ΑΝΕΛ είναι αναγκαία για να ανακτήσει πατρίδα μας την εθνική της κυριαρχία και για να δημιουργήσουμε μια κοινωνία που θα προσφέρει σε όλες και όλους κοινωνική δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και είσαι ευκαιρίες».

Ο Νίκος Νικολόπουλος αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις που κάθε βράδυ βγαίνουν στο δελτίο των 8 κατήγγειλε, ότι «είναι ενταγμένες στην «εργαλειοθήκη» της κυβερνητικής προπαγάνδας» και μάλιστα χαρακτηριστικά τόνισε:

«Τώρα αποδείχτηκε γιατί ο Σαμαράς άλλαξε το νόμο Καραμανλή, που απαγόρευε τις δημοσκοπήσεις στην τελική ευθεία των εκλογών. Όλοι κατάλαβαν το κόλπο. Ο Σαμαράς είχε συμφωνήσει με τους γκαλοπατζήδες τα γκάλοπ να γίνουν εργαλεία μνημονιακής προπαγάνδας στα «χέρια» του. Έτσι κάθε βράδυ στα δελτία των οχτώ της μιντιακής διαπλοκής και των μνημονιακών βαστάζων, οι Έλληνες βλέπουν μία νέα δημοσκόπηση να κάνει την εμφάνισή της, από γνωστές και άγνωστες εταιρείες με ένα και μοναδικό σκοπό: Να πείσουν τους Έλληνες, ότι ο Καμμένος μένει εκτός Βουλής. Βλέπετε αυτός είναι το τελευταίο εμπόδιο" κατέληξε ο κ. Νίκος Νικολόπουλος.

Ρoή Ειδήσεων