ΕΚΛΟΓΕΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Φωνάζει η ΝΔ να φοβηθεί ο νοικοκύρης

ΣΥΡΙΖΑ: Φωνάζει η ΝΔ να φοβηθεί ο νοικοκύρης

«Η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, η επαναφορά του αφορολόγητου για την πρώτη κατοικία, καθώς και η κατάργηση των σημερινών αντικειμενικών αξιών που δεν ανταποκρίνονται στις σημερινές πραγματικές αξίες και επιβαρύνουν άδικα την ακίνητη περιουσία», βρίσκονται ανάμεσα στις προτεραιότητες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όπως κατέστησαν σαφές από την Κουμουνδούρου, εξαπολύοντας επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και την εκπρόσωπο Τύπου της, Μαρία Σπυράκη.

«Δυστυχώς για τη ΝΔ και την εκπρόσωπό της, όλοι όσοι ζουν στην Ελλάδα γνωρίζουν καλά πως η κυβέρνηση Σαμαρά είναι αυτή που ψήφισε τον ΕΝΦΙΑ οδηγώντας με αυτό τον τρόπο στη δήμευση της ακίνητης περιουσίας χωρίς εξαιρέσεις. Όλοι θυμούνται πως το «προσωρινό χαράτσι» έγινε μόνιμο με τον ΕΝΦΙΑ. Άλλωστε ο ίδιος ο κ. Σαμαράς επιβεβαίωσε πως δεν προτίθεται να καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία καταλήγει:

«Η δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, επαναφορά του αφορολόγητου για την πρώτη κατοικία, καθώς και κατάργηση των σημερινών αντικειμενικών αξιών που δεν ανταποκρίνονται στις σημερινές πραγματικές αξίες και επιβαρύνουν άδικα την ακίνητη περιουσία, θα είναι από τα πρώτα μέτρα της νέας κυβέρνησης.

Φωνάζει η ΝΔ για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Πόσο μεγάλη θα είναι τελικά η διαφορά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία;