ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικολόπουλος: Οι ψηφοφόροι της ΝΔ δεν φταίνε για την πολιτική Σαμαρά

Νικολόπουλος: Οι ψηφοφόροι της ΝΔ δεν φταίνε για την πολιτική Σαμαρά

«Μισή ή μία μονάδα παραπάνω στον Σαμαρά και στη ΝΔ δεν προσφέρει τίποτα, μισή ή μία μονάδα παραπάνω στους ΑΝΕΛ όμως, διασφαλίζει ότι μετά τις 25 Ιανουαρίου καμία ακραία τάση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει κουμάντο στην χώρα» υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, κατά την διάρκεια συνάντησης που είχε στην Πάτρα με εκπροσώπους συνδικαλιστικών φορέων και εργατικών σωματείων.

Ο Ν. Νικολόπουλος ζήτησε από όλους να κοιτάξουν κατάματα την πραγματικότητα και να σκεφθούν ότι εάν στις 26 Ιανουαρίου ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανιστεί πανίσχυρος, τότε ο κίνδυνος να... ξεσαλώσουν οι πιο ακραίες συνιστώσες του είναι μεγάλος. «Κάτι τέτοιο θα έχει ως αποτέλεσμα, είτε η αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να καταρρεύσει και ο Τσίπρας να πέσει εκ των έσω, είτε να αναγκαστεί να συμβιβαστεί υιοθετώντας μέτρα που θα στρέφονται κατά των πολιτών που θεωρούν δεδομένο το δικαίωμα στην προκοπή και την πίστη, αλλά και στην διαφύλαξη των εθνικών συμφερόντων».

Ο υποψήφιος βουλευτής, πρόσθεσε ότι για να μην υπάρξουν τέτοιοι κίνδυνοι, οι ΑΝΕΛ, ως η μόνη αντιμνημονιακή δύναμη που μπορεί να εκπροσωπήσει τους πολίτες της κεντροδεξιάς, θα πρέπει να διαθέτουν ισχυρή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στη νέα Βουλή, προκειμένου να... «έχουν το χαλινάρι στα χέρια τους» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Μάλιστα, απευθυνόμενος σε παλιούς φίλους και συνοδοιπόρους, υπογράμμισε ότι «οι ψηφοφόροι της ΝΔ πρέπει να απενοχοποιηθούν».

«Ξέρετε ποιος είμαι και ποια είναι η πολιτική σκούφια μου... Δεν φταίνε οι Νεοδημοκράτες για την πολιτική Σαμαρά! Εγώ, ως υφυπουργός, μπορούσα να παραιτηθώ και να φύγω, οι πολίτες όμως δεν μπορούν να πάρουν πίσω την ψήφο τους. Ας μην αισθάνονται άσχημα, λοιπόν... Ούτε και την ανάγκη να προστατέψουν την παράταξη του Σαμαρά ενόψει της δήθεν επέλασης του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί η παράταξη του Σαμαρά δεν είναι η ΝΔ που γνωρίσαμε. Και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κάνει επέλαση, εάν οι ίδιοι δεν το επιτρέψουν. Οι ψηφοφόροι της κεντροδεξιάς, πρέπει μαζικά να στηρίξουν τους ΑΝΕΛ για να υπάρχει... ζύγι στην επόμενη κυβέρνηση

Σχετικές ειδήσεις