ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές: Υποψήφιες και καλοντυμένες - Οι πιο κομψές κυρίες της Eλληνικής Βουλής

Εκλογές: Υποψήφιες και καλοντυμένες - Οι πιο κομψές κυρίες της Eλληνικής Βουλής

Οι elegant παρουσίες του Eλληνικού Kοινοβουλίου

Η αντίστροφη μέτρηση για την ώρα της κάλπης έχει ξεκινήσει και το Queen.gr ρίχνει μια ματιά στη... θηλυκή πλευρά της πολιτικής.

Ζωή Κωνσταντοπούλου

konstantopoulou

Συντηρητικό, αλλά κομψό ντύσιμο επιλέγει συνήθως η υποψήφια βουλευτής Α' Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η ίδια έχει μεγάλη συλλογή από σακάκια, ενώ φαίνεται να αγαπά ιδιαίτερα τα ουδέτερα χρώματα, όπως το γκρι, το μπεζ και το σκούρο μπλε. Συνήθως φορά ταγέρ, ή σακάκια με παντελόνια σε ίσια γραμμή, χωρίς ποτέ να κάνει υπερβολές στο στυλ της, μέσα και έξω από τη Βουλή.

Άντζελα Γκερέκου

Elegant σύνολα που τονίζουν τη θηλυκότητά της, φορά συνήθως η Άντζελα Γκερέκου, η οποία κατεβαίνει στις εκλογές ως υποψήφια βουλευτής Κέρκυρας με την Νέα Δημοκρατία. Ξέρει να επιλέγει looks που κολακεύουν το σωματότυπό της αλλά παράλληλα είναι κατάλληλα για το γεμάτο με υποχρεώσεις πρόγραμμά της. Προτιμά ένα διαχρονικό στυλ, που πάντα τη βγάζει ασπροπρόσωπη, όποια κι αν είναι η περίσταση. Έχει ιδιαίτερη λατρεία στα προσεγμένα αξεσουάρ και συγκεκριμένα στις ζώνες, που σχεδόν πάντα αποτελούν βασικό κομμάτι των outfits της εντός και εκτός Βουλής, στις τσάντες και τις στυλάτες γόβες που ολοκληρώνουν το κλασικό στυλ της.

Όλγα Κεφαλογιάννη

Αγαπημένο της χρώμα φαίνεται να είναι το μαύρο, αφού η ίδια το προτιμά για πολλές από τις καθημερινές, αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις της. Η Υπουργός Πολιτισμού, υποψήφια στην Α Αθηνών με την Νέα Δημοκρατία, επενδύει σε chic σύνολα σε ουδέτερες αποχρώσεις, δίνοντας πάντα έμφαση στις τσάντες με τις οποίες συμπληρώνει τα πρωινά και τα βραδινά looks της. Η κυρία Κεφαλογιάννη συνήθως φορά φορέματα, έχει όμως και μια αρκετά μεγάλη συλλογή από σακάκια σε σκούρα χρώματα, που λατρεύει να συνδυάζει με διακριτικά κολιέ.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τις φωτογραφίες στο queen.gr

Σχετικές ειδήσεις