ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 - Καρατζαφέρης: Καμία συνεργασία με κανένα κόμμα

Εκλογές 2015 - Καρατζαφέρης: Καμία συνεργασία με κανένα κόμμα

Την πρόθεσή του να μην συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία διατύπωσε από τις Σέρρες, όπου βρέθηκε με αφορμή εορταστική εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΛΑ.Ο.Σ. Σερρών, ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Δεν πρόκειται να συνεργαστώ με κόμμα, γιατί ο παθός είναι μαθός, αλλά με την Ελλάδα θα συνεργαστώ», ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε «μη με περιμένετε εμένα να γίνω παρακολούθημα του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο κ. Καμμένος ή το Ποτάμι, αυτοί έχουν άλλη προσέγγιση και άλλη στρατηγική».

Την ίδια ώρα, σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τόνισε ότι δεν τις λαμβάνει υπ’ όψιν.

«Δεν τις λαμβάνω υπ’ όψιν. Οι άνθρωποι ράβουν κουστούμια στα μέτρα εκείνων που πληρώνουν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων για όλα όσα ακούγονται σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τη Χρυσή Αυγή και την προσχώρηση πρώην μελών της στα ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ., είπε ότι ήταν άνθρωποι που ήταν κάποτε μαζί του, έφυγαν, πήγαν στη Χρυσή Αυγή, είδαν τι είναι η Χρυσή Αυγή και ξαναγύρισαν πίσω.

«Ο ΛΑ.Ο.Σ. προσέρχεται στις εκλογές απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό, για περισσότερη σοβαρότητα, σαφήνεια και ευθύνη. Την ερχόμενη Δευτέρα το Ελληνικό Κοινοβούλιο θα χρειαστεί πράγματι σοβαρές παρουσίες», κατέληξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης.

Σχετικές ειδήσεις