ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015-Ασημακοπούλου: Χυδαίο το εμπόριο ελπίδας από τον ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2015-Ασημακοπούλου: Χυδαίο το εμπόριο ελπίδας από τον ΣΥΡΙΖΑ

Για «χυδαίο εμπόριο ελπίδας» κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η υποψήφια της ΝΔ στη Β΄Αθηνών Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Η κ. Ασημακοπούλου επιστρέφει τις αιτιάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί κινδυνολογίας, μιλά για «κρυφή ατζέντα» του ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα της φορολογίας, των καταθέσεων, των επιχειρήσεων και των επενδύσεων και υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας λέει ψέματα.

"Ο κ. Τσίπρας αλλάζει τις απόψεις του ανάλογα με το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Προσέξτε, όμως, οι προεκλογικές υποσχέσεις είναι εύκολες. Η επόμενη μέρα, όμως, και μάλιστα όταν έχεις υποσχεθεί τόσα πολλά και ανεφάρμοστα δεν μπορεί παρά να επιφέρει περισσότερα δεινά. Τα θαύματα λέει ο λαός μας κρατούν τρεις μέρες, οι τραγωδίες όμως πολύ περισσότερο. Ήδη ο ΣΥΡΙΖΑ ξεδιπλώνει την κρυφή του ατζέντα για τη φορολογία, τις καταθέσεις, τις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις" αναφέρει η κ. Ασημακοπούλου.

Παράλληλα, εξηγεί γιατί οι πολίτες πρέπει να εμπιστευτούν τη ΝΔ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και στέλνει το δικό της μήνυμα στο ψηφοφόρους της Β΄ Αθηνών.

Επιπλέον υποστηρίζει πως "Οι δημοσκοπήσεις δεν έβγαλαν ποτέ κυβέρνηση". Είπε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ "Οελληνικός λαός έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι όταν φτάνει η ώρα της ευθύνης συντάσσεται με τη λογική, τη σοβαρότητα και τον ρεαλισμό και όχι με τον λαϊκισμό. Αυτό πιστεύω ότι θα κάνει και στις 25 Ιανουαρίου. Και δεν θα είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια ανατροπή. Ο Έλληνας θα επιλέξει τη Νέα Δημοκρατία, όχι γιατί φοβάται, αλλά γιατί πιστεύει ακράδαντα ότι είναι η μόνη σοβαρή λύση για την επόμενη ημέρα.

Σχετικές ειδήσεις