ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015-Δ. Λιντζέρης: Από τον ΕΟΦ στη μάχη της Β΄ Πειραιά

Εκλογές 2015-Δ. Λιντζέρης: Από τον ΕΟΦ στη μάχη της Β΄ Πειραιά

Η πρόθεση του Δημήτρη Λιντζέρη να πάρει μέρος στην εκλογική μάχη της 25ης Ιανουαρίου, μέσα από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια της Β΄ Πειραιά, είχε γίνει γνωστή με την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του ΕΟΦ.

Μετά από μια δύσκολη θητεία στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, κατά την οποία παρουσίασε σημαντικό έργο παρά τα ασφυκτικά περιθώρια που έθετε η πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά για το φάρμακο, ο Δημήτρης Λιντζέρης κατεβαίνει στον εκλογικό «στίβο» με «αισιόδοξη σκέψη και πεποίθηση».

«Αυτήν την κρίσιμη ώρα εν μέσω της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που βιώνουμε οφείλουμε με νηφαλιότητα και γνώση να ψηφίσουμε για μας, για τα παιδιά μας για την Ελλάδα της Ευρώπης, για το μέλλον της πατρίδας» αναφέρει στο κάλεσμα που απευθύνει στους πολίτες.

Κατά τον κ. Λιντζέρη, οι επιλογές που έχουν οι πολίτες για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είναι συγκεκριμένες:

«Η πρώτη, να προχωρήσουμε μπροστά με σταθερά και σίγουρα βήματα, που θα κατοχυρώνουν τη θέση της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ευρώ.

Η άλλη, να κάνουμε άλμα στο κενό με απρόβλεπτες συνέπειες.

Αν θέλουμε να αφήσουμε οριστικά πίσω το μνημόνιο και τα "πέτρινα χρόνια" του, οφείλουμε να βγούμε από αυτό συντεταγμένα χωρίς να διακυβεύσουμε τις σχέσεις μας με τους Ευρωπαίους εταίρους – δανειστές, διασφαλίζοντας συγχρόνως τα χρήματα που χρειαζόμαστε για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών» αναφέρει.

Συγκεκριμένα, για την εκλογική του περιφέρεια, σημειώνει:

«Η περιοχή μας, η Β' Πειραιά, βίωσε με τον χειρότερο τρόπο την οικονομική καχεξία, την ανεργία, τη δραστική μείωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής. Όμως τώρα η χώρα σταθεροποιείται. Τα χειρότερα πέρασαν. Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις εξόδου από την κρίση. Οφείλουμε να προστατεύσουμε αυτά που πετύχαμε με πολύ κόπο και θυσίες. Μόνο έτσι θα αποκατασταθούν οι αδικίες, θα βρεθούν θέσεις εργασίας για τα παιδιά μας, θα ανθίσει ξανά το χαμόγελό μας».

Διαβάστε επίσης:

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος στα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας Καστορείου

Εκλογές 2015 - Βενιζέλος: Το πρόβλημα της χώρας είναι πολιτικό

Εκλογές 2015 - ΠΑΣΟΚ: Το νέο προεκλογικό σποτ

Σχετικές ειδήσεις