ΕΚΛΟΓΕΣ

Εκλογές - Παπανδρέου: Θα μπορούσα να πάω σε ένα νησί να παίζω κιθάρα!

Εκλογές - Παπανδρέου: Θα μπορούσα να πάω σε ένα νησί να παίζω κιθάρα!

Σταθερός στις απόψεις του για διενέργεια δημοψηφίσματος μετά το πέρας των βουλευτικών εκλογών εμφανίζεται ο Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στο Reuters.

Για τις κατηγορίες που δέχεται από πρώην συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ ότι με την κίνησή του αποδυναμώνει το κόμμα του πατέρα του, εκείνος απαντάει πως ήθελε να δημιουργήσει ένα κόμμα με αξίες και ταυτότητα, καθώς το υπάρχον είχε εμπλακεί σε πελατειακές σχέσεις.

«Αυτό δεν είναι η πολιτική μου, ποτέ δεν ήταν η πολιτική μου. Δεν χρειάζεται να είμαι στην πολιτική για να είμαι βουλευτής. Έχουμε μεγάλα νησιά εδώ στην Ελλάδα. Θα μπορούσα να πάω σε ένα μακρινό νησί και να παίζω με την κιθάρα μου», ανέφερε.

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Παπανδρέου τονίζει ότι το νεότευκτο κόμμα του θα ήταν ανοιχτό σε μια συνεργασία με την Αριστερά, αρκεί να υπήρχε συμφωνία επί του δημοψηφίσματος.

Παράλληλα, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας πως ο Αντώνης Σαμαράς, ο συγκάτοικός του στις αρχές του 1970 στο Amherst College της Βοστώνης, παρέλειψε να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις ή να αποκρούσει τις πιέσεις των συμφερόντων.

ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ