ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 - Καμμένος για Βορίδη: Να τους απομονώσουμε αυτούς τους τύπους

Εκλογές 2015 - Καμμένος για Βορίδη: Να τους απομονώσουμε αυτούς τους τύπους

Αιχμές κατά του Μάκη Βορίδη άφησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με αφορμή τα όσα είπε ο κ. Βορίδης σε προεκλογική του εκδήλωση στον Ασπρόπυργο.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βορίδης δήλωσε πως «η γενιά που εκπροσωπεί, δεν θα παραδώσει τη χώρα στην αριστερά».

«Να πάμε όλοι μαζί λοιπόν, να ενωθούμε, να ξεχάσουμε τα εμφυλιοπολεμικά. Ας πάει ο Βορίδης να τα πει αυτά εκεί που τα έλεγε, στο παλιό του κόμμα και να τους απομονώσουμε αυτούς τους τύπους. Δεν μπορεί να χυθεί άλλο αίμα στην Ελλάδα», ανέφερε ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι οι ΑΝ.ΕΛ. θα πάρουν πολύ μεγαλύτερο ποσοστό απ' αυτό που τους δίνουν οι δημοσκοπήσεις.

«Αν οι ΑΝ.ΕΛ. είμαστε ισχυροί στην επόμενη Βουλή με ένα ποσοστό που πιστεύω ότι θα είναι πολύ μεγαλύτερο απ' αυτό που λένε οι δημοσκοπήσεις, τότε δεν θα μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Και θεωρώ ότι αυτό είναι σημαντικό. Είναι σημαντικό την άλλη μέρα να υπάρχει μία κυβέρνηση πολυκομματική, μία κυβέρνηση που θα εκπροσωπεί την εθνική θέση, ιδίως απέναντι στο χρέος».

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Τέλος, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. τόνισε ότι θέλουν να συνεργαστούν με δυνάμεις, οι οποίες δεν έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα.

«Πιστεύω ότι ο Τσίπρας είναι μία καθαρή δύναμη. Το Έθνος, αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε μία ανθρωπιστική κρίση. Επιβάλλει ο λαός να ενωθούμε. Θα κοιτάξω εγώ, αν είναι αριστερός ο Τσίπρας ή δεξιός;», διερωτήθηκε.

ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

Σχετικές ειδήσεις