ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές - Χρηστοφορίδης: Οι ΑΝΕΛ θα είναι στη Βουλή – Χυδαία επίθεση από Γιακουμάτο

Εκλογές - Χρηστοφορίδης: Οι ΑΝΕΛ θα είναι στη Βουλή – Χυδαία επίθεση από Γιακουμάτο

«Θα είμαστε οι ρυθμιστές και οι εγγυητές της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Α' Πειραιά, Γιώργος Χρηστοφορίδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του EXTRA 3.

«Θα δώσουμε αγώνα ψήφο – ψήφο και θα είμαστε στη νέα Βουλή, γιατί είναι απόλυτα αναγκαίο. Θα στείλουμε στα τσακίδια την κυβέρνηση αυτή που έκανε τόσα πολλά στον ελληνικό λαό», υπογράμμισε.

«Όμως θα είναι μία δύσκολη μέρα και χρειάζεται ευρύτερες δυνάμεις να συνεργαστούν μέσω μίας προγραμματικής συμφωνίας», ανέφερε και διευκρίνισε: «Θα θέσουμε κάποια πράγματα, "κόκκινες" γραμμές και εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ δεχθεί, θα συνεργαστούμε και θα πάμε μπροστά μαζί. Αλλά δεν κάνουμε βήμα πίσω από τις "κόκκινες" γραμμές», είπε.

Χυδαία επίθεση από Γιακουμάτο: Λες βλακείες κι εσύ και «Το ΧΩΝΙ»

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Χρηστοφορίδης έπεσε θύμα χυδαίας επίθεσης από τον - επίσης καλεσμένο - υποψήφιο της ΝΔ, Γεράσιμο Γιακουμάτο. Και αυτό γιατί «τόλμησε», χρησιμοποιώντας και τη δημοσιογραφική του ιδιότητα, να τον ρωτήσει κάτι το αυτονόητο.

«Είχες υποσχεθεί ότι θα παραιτηθείς αν δεν πέσουν οι τιμές, γιατί δεν παραιτήθηκες;», ήταν η ερώτηση.

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

«Γιατί έπεσαν οι τιμές», είπε... αφοπλιστικά ο κ. Γιακουμάτος προκαλώντας θυμηδία στο πάνελ, ενώ αμέσως μετά κατηγόρησε τον Γιώργο Χρηστοφορίδη ότι λέει και γράφει βλακείες στο «Χωνί».

«Το να λες εσύ ότι γράφουμε στο "Χωνί" βλακείες είναι παράσημο», απάντησε ο κ. Χρηστοφορίδης.

ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

Σχετικές ειδήσεις