ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 - Καμμένος: Τα εθνικά θέματα είναι «κόκκινες γραμμές»

Εκλογές 2015 - Καμμένος: Τα εθνικά θέματα είναι «κόκκινες γραμμές»

Προγραμματικές δεσμεύσεις για τη φορολογική πολιτική που θα ασκηθεί την επαύριο των εκλογών αλλά και για την περικοπή του χρέους θα ζητήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από τον ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας, ξεκαθαρίζει με συνέντευξή του στη «Ναυτεμπορική» ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος επιτίθεται παράλληλα στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά καταλογίζοντάς του ότι αντί να στηρίξει τη διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή υπερασπίστηκε τα επιχειρήματα της ΕΛΣΤΑΤ του Γιώργου Παπανδρέου.

Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Θα συμμετέχουμε σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας, με τις προϋποθέσεις ότι θα είναι σεβαστές οι θέσεις μας στα εθνικά θέματα, οι θέσεις μας για τη σχέση Εκκλησίας και Κράτους, η πολιτική την οποία έχουμε προτείνει για τη διαγραφή του χρέους μετά από Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου και μια οικονομική πολιτική χαμηλής φορολόγησης που θα μετατρέψει την Ελλάδα σε έναν φορολογικό παράδεισο. Οι ''κόκκινες γραμμές'' για εμάς είναι όρκος και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες ό,τι λέμε ισχύει για πάντα. Οι ''κόκκινες γραμμές'' είναι τα εθνικά θέματα, δεν συζητάμε για καμία οπισθοχώρηση στο όνομα της Μακεδονίας, υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη μη χρήση του όρου ''Μακεδονία''».

Σχετικές ειδήσεις