ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές: Κινδυνολογίας συνέχεια από τον Αντώνη Σαμαρά

Εκλογές: Κινδυνολογίας συνέχεια από τον Αντώνη Σαμαρά

Για τον «κίνδυνο» να συμβεί «ατύχημα για τη χώρα, αν οι πολίτες προτιμήσουν τη ρήξη με την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω της ψήφου στον ΣΥΡΙΖΑ» προειδοποίησε ο Αντώνης Σαμαράς από τη Θεσσαλονίκη, κινδυνολογώντας για ακόμη μία φορά, λίγο πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Την ίδια ώρα, κατά την επίσκεψή του σε κτηνοτροφική μονάδα, στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι σήμερα υπογράφεται η καταβολή των εξισωτικών αποζημιώσεων των αγροτών και των αποζημιώσεων στους ροδακινοπαραγωγούς, για τις επιπτώσεις από το ρωσικό εμπάργκο, "καλλιεργώντας" φρούδες ελπίδες στον ελληνικό λαό.

«Πρέπει να το γνωρίζει ο κόσμος, ότι είναι χρήματα που προέρχονται κυρίως από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Άρα, πρέπει να υπάρχει στενή και άρρηκτη σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εάν προτιμήσουμε τη ρήξη, τότε θα γίνει το ατύχημα που δεν πρέπει να συμβεί. Και πιστεύουμε βαθιά ότι ο Έλληνας αγρότης, επειδή έχει εμπιστοσύνη, τόσες δεκαετίες, στην ανάπτυξη που τού χάρισε η συμμετοχή της Ελλάδας στην Ευρώπη, πιστεύω, ότι πραγματικά θα σταθεί δίπλα μας για να μην υπάρχει τέτοιο ατύχημα. Γιατί έτσι και γίνει κάτι με την ΚΑΠ, έτσι και γίνει κάτι με τα ΕΣΠΑ, η ανάπτυξη δεν θα έρθει», ανέφερε συγκεκριμένα.
Ο πρωθυπουργός περιόδευσε στη Β΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, στην οποία είναι και υποψήφιος βουλευτής.

Στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης (21/01/2015), ο κ. Σαμαράς θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη, που θα γίνει στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.

Διαβάστε επίσης:

Καμμένος: Στις 7 μονάδες η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ

Τσίπρας στους FT: «Τελειώστε με τη λιτότητα πριν ο φόβος σκοτώσει τη Δημοκρατία»

«Σύννεφα» στις σχέσεις Σαμαρά - Αβραμόπουλου

Σχετικές ειδήσεις