ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Βολές ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για το «λεφτά υπάρχουν» της Γαϊτάνη

Εκλογές 2015: Βολές ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για το «λεφτά υπάρχουν» της Γαϊτάνη

Δηκτική ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για το άρθρο με τίτλο «λεφτά υπάρχουν» της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ά Θεσσαλονίκης, Ιωάννας Γαϊτάνη

Στην ανακοίνωση της η ΝΔ αναφέρει: «Άλλο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ η κ. Γαϊτάνη συντάσσεται με τους συναδέλφους της και βροντοφωνάζει το σύνθημα του Γιώργου Παπανδρέου “λεφτά υπάρχουν”. Προφανώς, θα τα τυπώσουν στο φωτοτυπικό της … Κουμουνδούρου.Η πολιτική απάτη του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τέλος».

Υπενθυμίζεται ότι σε άρθρο της η κα Γαϊτάνη ανέφερε μεταξύ άλλων: «Λεφτά για τη χρηματοδότηση μιας πολιτικής που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των εργαζομένων, των νέων, των μεταναστών κ.λπ. υπάρχουν: στα άμεσα κέρδη αλλά και στα συσσωρευμένα καπιταλιστικά κέρδη με τη μορφή μεγάλης κινητής και ακίνητης περιουσίας. Πρέπει και μπορούμε να αρχίσουμε να τα παίρνουμε πίσω, ξεκινώντας από τη μεγάλη αύξηση των φορολογικών βαρών επί των κερδών, των μεγάλων εισοδημάτων και περιουσιών, αυξάνοντας τον κατώτερο μισθό και επαναφέροντας το πλαίσιο των συλλογικών διαπραγματεύσεων, διαγράφοντας τα χρέη των ανέργων και των χαμηλόμισθων και ρυθμίζοντας ευνοϊκά τα χρέη των μικρομεσαίων, εθνικοποιώντας τις δημόσιες επιχειρήσεις που έχουν εκποιηθεί»

Σχετικές ειδήσεις