ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουν οι «Οικολόγοι»

Εκλογές 2015: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουν οι «Οικολόγοι»

Την πεποίθησή τους ότι μπορούν να υποστηρίξουν μια κυβέρνηση της Αριστεράς σε ό,τι αφορά τα περιβαλλοντικά ζητήματα, διατύπωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι, παρουσιάζοντας τους υποψήφιους που υποστηρίζουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι στις εκλογές συμπαρατάσσουν με τους συνδυασμούς του ΣΥΡΙΖΑ παλαιοτέρα και νέα στελέχη τους σε διάφορες περιφέρειες της χώρας. Το σύνθημα τους είναι: «Η ελπίδα έρχεται, η οικολογία είναι παρούσα», ενώ μεταξύ των υποψήφιων στην Αττική βρίσκονται: η Σωτηρία Ακρίβου, ο Σταύρος Αγογλωσσάκης, η Δέσποινα Αλάτση, ο Γιώργος Δημαράς, ο Κώστας Καλογράνης και ο Ορέστης Κολοκούρης.

Στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ενταχθεί 22 προγραμματικά σημεία των Οικολόγων Πρασίνων, που στοχεύουν στη δημιουργία ενός άλλου παραγωγικού μοντέλου, το οποίο θα χαρακτηρίζεται από τη βιωσιμότητα, την αναβάθμιση των δημοσίων αγαθών και την ενίσχυση του κοινωνικού τομέα της οικονομίας. Εξάλλου, οι Οικολόγοι Πράσινοι εκτιμούν ότι μπορούν να συμβάλλουν στη διαμόρφωση στρατηγικών για την Ευρώπη, μέσα και από τις συμμαχίες τους, όπως επισήμαναν, με τα άλλα Πράσινα κόμματα στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

Σχετικές ειδήσεις