ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιατί δεν πρέπει να ψηφίσω τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΚΙΔΗΣΟ στις εκλογές

Γιατί δεν πρέπει να ψηφίσω τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΚΙΔΗΣΟ στις εκλογές

Αντί να απολογηθεί και να ελεγχθεί για τα όσα τραγικά συνέβησαν στη χώρα με την είσοδό μας στο μηχανισμό της Τρόικας, ο Γιώργος Παπανδρέου επιχειρεί να επανέλθει στην πολιτική σκηνή του τόπου.

H περίπτωσή του ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Είναι ο άνθρωπος που έμπλεξε τη χώρα στη χειρότερη περιπέτεια από συστάσεως του ελληνικού κράτους και στη συνέχεια εξαφανίστηκε χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έβαλε τη χώρα στο μνημόνιο και υπέγραψε μαζί με τον φίλο του Γιώργο Παπακωνσταντίνου τις πιο σκληρές και απάνθρωπες συμβάσεις για τον τόπο και τους πολίτες.

Στη συνέχεια, έφυγε μόνος του εγκαταλείποντας την πρωθυπουργία, έκανε για περισσότερα από δυο χρόνια τον τουρίστα και επανήλθε διεκδικώντας το ρόλο του εγγυητή της σταθερότητας της χώρας.

Πριν ακόμα βάλει τη χώρα στα μνημόνια συνομιλούσε μυστικά με παράγοντες του ΔΝΤ και τον Στρός Καν, ενώ ο ίδιος αρνούταν κατηγορηματικά ότι ο τόπος δεν θα μπει σε μνημόνια.

Μάλιστα, λίγο πριν γίνει πρωθυπουργός ομολογούσε ότι το ΔΝΤ είναι ένας μηχανισμός που σε όποια χώρα μπαίνει διαλύει τα πάντα.


Αμέσως μετά, μόλις έβαλε τη χώρα στην τρόικα, μας έλεγε ότι είναι ο μόνος δρόμος για να σωθούμε. Παρέδωσε την κυριαρχία και την αυτοδιάθεση της χώρας σε χρηματοοικονομικούς οργανισμούς και το παρουσίασε ως σωτήρια λύση.

Θα μείνει στην ιστορία για το ντροπιαστικότερο διάγγελμα στην ιστορία του Έθνους από το Καστελλόριζο.


Ανεκτίμητης αξίας για τα «γεράκια» των αγορών που πλούτισαν με το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της χώρας μέσω των CDS θα μείνουν οι δηλώσεις του ότι η Ελλάδα είναι άντρο της διαφθοράς. Δηλώσεις που προκάλεσαν την εκτίναξη των spreads.

Δείτε το βίντεο εις το οποίο λασπολογούσε κατά του ελληνικού λαού σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα.

Ο κύριος «λεφτά υπάρχουν», όπως και ο συμφοιτητής του Αντώνης Σαμαράς υποσχέθηκε – πριν γίνει πρωθυπουργός – λαγούς με πετραχήλια στους πολίτες.

Απολαύστε τον...


Ο κ. Παπανδρέου μόλις η χώρα βυθίστηκε στο βούρκο και οι αγορές φρόντισαν να ξεφορτωθούν το ελληνικό χρέος το οποίο τους πληρώσαμε στο ακέραιο, έφυγε άρον - άρον χωρίς να αναλάβει καμία ευθύνη και άρχισε τις διαλέξεις επί πληρωμή στα αμερικανικά πανεπιστήμια, με τα οποία όλως τυχαίως έχει πολύ καλές σχέσεις.

Νωρίτερα, κι ενώ είχαμε πτωχεύσει, φρόντιζε μέσω εκλεκτών στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο να δίνουν «πακέτα» σε ΜΚΟ και άλλες οργανώσεις που συνδέονταν με μέλη της οικογένειάς του.

Σήμερα, και ενώ ο τόπος αλλάζει σελίδα και οι Έλληνες στέλνουν στην αντιπολίτευση όσους οδήγησαν την πατρίδα μας στη χρεοκοπία, ο Παπανδρέου επιστρέφει σαν να μη συμβαίνει απολύτως τίποτα, χρεώνει τις ευθύνες στην κυβέρνηση Καραμανλή και ζητά τη ψήφο του ελληνικού λαού.

Ο ΓΑΠ δεν έχει καμία θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο... Ας πάρει την κιθάρα του και ας συνεχίσει (αλλά με δικά του χρήματα) τα ταξίδια του σε όλο τον πλανήτη.

Σχετικές ειδήσεις